19.6 C
Šentjur pri Celju
20/07/2024
sentjur.net

Šentjurčani drugi v Rogaški Slatini

Rogaška Slatina, 09.12.2017 – Balinarsko Športno Društvo Rogaška Crystal že vrsto let organizira Božično-novoletni balinarski turnir. Letošnjega turnirja se je udeležilo 12 ekip: Bar Bolšec, Hrasti – Sevnica, Grobelno, Grobelno II, Šentjur, Lenart, Porčič, Rogaška Veterani, Slovenska Bistrica, Šmarje pri Jelšah, BK Krško, Rogaška Rekreativci.

V uvodu je balinarje pozdravil Jože Verk, predsednik domačega društva. Zaželel jim je, da bi uživali v medsebojnih bojih v športnem duhu in prijateljskem druženju. Po zelo velikih preobratih v celodnevnem tekmovanju je prihajalo do velikih presenečenj. Lanska zmagovalna ekipa BK Šentjur je tudi letos dokazala, da se lahko kosa še s tako močnimi ekipami. V ekipi so igrali Silvo Čoklc, Katica Košir, Rudi Poš in Lajh Zlatko.

Prvo mesto je osvojila ekipa Bar Bolšec, drugo BK Šentjur, tretje Rogaška Veterani in četrto Lenart. Vse ekipe so prejele pokale. (Milenka Blažević, foto: Vladimir Blažević, Balinarski klub Krško)

Sorodne novice

Grobelčani drugi na mednarodnem turnirju na Otoku

Milenka Blažević

Grobelčani presenetili v Rogaški Slatini

Jure Godler

Martinov balinarski turnir

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več