31/05/2020
sentjur.net

Humanitarni pozdrav šoli

Šentjur, 31. 8. 2014 – SDS Šentjur je tudi letos izvedla humanitarno akcijo »Pozdrav šoli« za otroke iz socialno ogroženih družin v naši občini, in sicer že tradicionalno na zadnji petek počitnic. Dvanajst otrok, ki so jih lahko spremljali tudi starši, je skupaj z županskim kandidatom SDS Lovrom Perčičem in občinsko svetnico Aleksandro Šuster Močnik preživelo čudovito popoldne na Celjski koči. Za kratek čas se jim pridružila tudi poslanka SDS v Državnem zboru Jelka Godec. Največji užitek za otroke so bile vsekakor vožnje z znamenitim bobkartom.

Tako so se v spretnostih in hitrosti vožnje z bobkartom preizkusili prav vsi otroci, na koncu pa še straši in organizatorji. Po dozi adrenalina je sledila tudi pogostitev v restavraciji. Da pa veselju še ni bilo konec, sta Perčič in Šuster Močnikova otrokom razdelila pakete s šolskimi potrebščinami. Vsak otrok je za začetek šolskega leta tako prejel osnovne šolske potrebščine v vrednosti 30 evrov; otroci so bili navdušeni, straši pa tudi, saj bodo vsaj delno razbremenjeni finančnega bremena, ki ga prinaša novo šolsko leto. Letošnja akcija je dosegla svoj namen: razveseliti otroke z izletom in novo dogodivščino ter jim z novimi šolskimi potrebščina želeti vse dobro tekom celega šolskega leta in naprej. Humanitarna akcija je požela zanimanje, navdušenje in odobravanje tudi med takrat naključnimi obiskovalci Celjske koče in neimenovani gospod je vse otroke počastil s sladoledom, za kar se mu OO SDS Šentjur najlepše zahvaljuje. Sicer pa je vse stroške izvedbe humanitarne akcije kril OO SDS Šentjur, avtobusni prevoz pa je doniralo podjetje Intercom Celje d. o. o. (vir: SDS Šentjur)

Sorodne novice

V roku treh let se bo zgodil kolaps pokojninskega sistema

Jure Godler

Notranje meje so nastale zato, ker naše zunanje meje niso učinkovito varovane.

Jure Godler

Prejeli smo: Volilni konferenci SDS Šentjur

Jure Godler

Mag. Mojca Inkret: Čas je, da Šentjur zaživi

Jure Godler

SDS v boj z mag. Mojco Inkret

Jure Godler

Jelka Godec: Verjamem, da bom izvoljena, ker bo zmagala SDS

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več