16.5 C
Šentjur pri Celju
27/09/2021
sentjur.net

Iz volilnega štaba SDS

Šentjur, 13. 7. 2014 – Člani Občinskega odbora SDS Šentjur so rezultate volitev pričakali v Gostišču Bohorč. Ob novici, da se je njihova kandidatka Jelka Godec uvrstila v parlament, so seveda nazdravili, prej zaskrbljene obraze so zamenjali nasmejani.

Ob izvolitvi je vidno utrujena novopečena poslanka za naš medij povedala: “Bili smo edini, ki smo s svojo kampanjo šli na teren, med ljudi. To nameravam nadaljevati tudi po izvolitvi. Ohranjala bom stik z lokalno skupnostjo. Sem utrujena, malo razočarana, hkrati pa seveda vesela, da mi je bilo v Šentjurju zaupanih toliko glasov, da sem prestopila prag za vstop v parlament.”

Na vprašanje, kaj se bo sedaj zgodilo z Ljudsko univerzo, nam je odgovorila: “To me sprašujejo vsi. Tudi moji zaposleni so bili v strahu. Verjamejo, da imam v glavi rešene vse stvari, saj vedno igramo odkrite karte. Tokrat pa moram priznati, da nisem ničesar delala vnaprej. O tem bom razmišljala danes zvečer oziroma jutri zjutraj. Zakonsko je jasno, da kot poslanka ne morem biti več direktorica. Upam, da bo Ljudska dobro delala še naprej. Tudi sama sem jim pripravljena pomagati po svojih močeh.

Za konec se je še zahvalila vsem volivcem: “Zahvaljujem se vsem, ki ste mi namenili svoj glas. Verjamem, da bi še kar nekaj volivcev glasovalo za mene, a tega niso storili zaradi stranke. Zagovarjam vrednote, ki jih zagovarja SDS in ne skačem iz stranke v stranko, kot to počnejo mnogi. Upam, da bom tudi tiste, ki so glede mene v dvomih, kdaj v prihodnosti prepričala, da bodo glasovali zame.” (Z. B.)

 

Sorodne novice

Godčeva ponovno na podpredsedniškem mestu SDS

ViP

Novi minister, nova obljuba: začetek gradnje obvoznice leta 2023

ViP

Minister Vizjak z županom o aktualnih okoljskih temah

Jure Godler

Z donacijo državne sekretarke do novega dezinfektorja

Tjaša Ferlež

Jelka Godec imenovana za državno sekretarko v Vladi RS

ViP

Komentiramo: Kje se zatika pri gradnji državne ceste Dole–Ponikva–Loče?

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več