14.4 C
Šentjur pri Celju
27/05/2022
sentjur.net

KK Šentjur: V nepomembni tekmi razbili Krko

Šentjur, 29. 1. 2019 – Šentjurski košarkarji so se v tekmi, ki nobeni ekipi ni prinašala posebnih ugodnosti v domači športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur, pomerili s KK Krka. Gostje iz Novega mesta so na srečanje prišli z rezervisti, saj je trener Vladimir Anzulović ključne igralce pustil na klopi. Kar pa so izkoristili domačini in razbijali Krkino obrambo. Po dokaj izenačenem začetku srečanja so se naši začeli rezultatsko oddaljevati od Novomeščanov. Po koncu prve četrtine je bilo že +11 za naše, do konca polčasa, ko so tik pred zdajci prednost več kot 20 točk Krkaši zmanjšali na +15.

Šentjurčani so nadaljevali tekmo v visokem ritmu in prenost je na koncu tekme znesla že skoraj neverjetnih + 34 točk pri rezultatu 96 : 40. Največ točk pri naših je Novomeščanom nasul Jakob Čebašek 22, 19 jih je prispeval Miloš Pešić. Tekma za oba tekmeca ni odločala v ničemer. Krka se bo pomerila v Ligi za prvaka, Šentjurčani pa v Ligi za obstanek, zato nobena ekipa ne prenese točk skupnega dvoboja. V drugem delu bo tekmovanje speljano trokrožno z ekipami Zlatorog, Podčetrtek ter Hopsi ali GDD Šenčur. V ta del tekmovanja se prenesejo vse točke iz medsebojnih srečanj rednega dela.

So pa naši še vedno v igri v Pokalu Spar, kjer se bodo 10. februarja v Šentjurju v četrtfinalu pomerili s Helios Sunsi. (Jure Godler)

Sorodne novice

KK Šentjur: Letošnji cilj je Liga za prvaka

Jure Godler

Urški Ogrizek zmaga na ekipnem atletskem prvenstvu Slovenije

Jure Godler

Jožetu Palčniku nagrada košarkarske zveze

ViP

Šentjurčani z mega uvodom k mirni končnici

Jure Godler

KK Šentjur: Znesli so se nad golobradimi Slovanovci

Jure Godler

Med sabo so se pomerile selekcije U11 Košarkarskega kluba Šentjur

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več