-5.5 C
Šentjur pri Celju
06/02/2023
sentjur.net

KK Šentjur: Znesli so se nad golobradimi Slovanovci

Šentjur, 26. 11. 2019 – Šentjurski košarkarji so v domači dvorani OŠ Hruševec Šentjur v pokalu SPAR gostili tretjeligaša Slovana iz Ljubljane. Že na začetku srečanja se je pokazala premoč domačih košarkarjev. Novi trener Aleš Pipan je tokrat namenil več prostora igralcem, ki se v preteklih srečanjih pod trenerjem Sašem Dončićem niso razigrali. Tako je razmeroma veliko minutažo dobil tudi Jernej Ledl. Zaigral je tudi mladi Luka Gunzek. Razlika v kvaliteti se je pokazala že takoj na začetku, ko so naši košarkarji povedli in prednost skozi vso srečanje večali.

Več minutaže je dobil po odhodu centra Bojana Radulovića tudi Emir Ahmedović, ki je svojo priložnost kot najvišji igralec na parketu tudi izkoristil. Slovanu je nasul 27 točk in bil po statističnem indeksu najboljši igralec srečanja. Miloš Pešić jih je k visoki zmagi 115:74 prispeval 20, Randall Haynes 17 in Jernej Ledl 15. Naši košarkarji so z zmago napredovali v naslednji krog tekmovanja, kjer se bodo srečali z lokalnimi rivali Podčetrtkom. (Jure Godler)

Sorodne novice

Damjan Novaković že tretjič trener KK Šentjur

Jure Godler

Novi trener KK Šentjur prišel in odšel

Jure Godler

KK Šentjur: Letošnji cilj je Liga za prvaka

Jure Godler

Jožetu Palčniku nagrada košarkarske zveze

ViP

KK Šentjur: V nepomembni tekmi razbili Krko

Jure Godler

Šentjurčani z mega uvodom k mirni končnici

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več