28.7 C
Šentjur pri Celju
18/07/2024
sentjur.net

Kuhala se bosta smeh in dobra glasba!

Petkovi stand-up večeri so v kavarni Pri Kulturni pip’ci postali že navada in prav nič drugače ne bo sedaj, ko se bo začelo šolsko leto. V petek, 3. septembra, ob 20. uri v goste prihajajo nabrušeni Marko Žerjal, navihani Ken Cotić in zgovorna Sara Vošinek Gašpar. Na še enem Epik komičnemu večeru tako zagotovo ne bo manjkalo smeha in zabave, Pri Pip’ci pa obljubljajo, da tudi pijače ne.

In če bo petek bolj za ljubitelje smeha, bo sobota za ljubitelje odlične glasbe in dobre hrane. V drugem Epikulinaričnem večeru v soboto, 4. septembra, bomo od 20. ure naprej raziskovali tipične jedi Pomurske regije. Za glasbeno spremljavo bo tokrat poskrbel moški vokalni kvintet Aeternum iz Pomurja. Kvintet sestavljajo Tomaž Gregorec, Blaž Černel, Mitja Horvat, Danijel Berden in Andrej Tibaut. Njihov repertoar je zelo širok in zaobjema slovenske ljudske skladbe, slovenske in tuje popevke, skladbe izvedene na ti. »klapski« način, slovenske narodno-zabavne skladbe in še bi lahko naštevali. Prav gotovo za vsak okus nekaj.

Iz kavarne Pri Kulturni Pip’ci sporočajo, da bo pod njihovo streho veselo, dokler se bo le dalo. Tako  s pričetkom hladnejšega obdobja leta ne zapirajo svojih vrat.

Sorodne novice

Rok Škrlep Pri pip’ci iskal recept za srečo

Jure Godler

30 lepotcev se je razkazovalo na pip’ci

Jure Godler

S kulturne pip’ce teklo od klasike do Avsenikov

ViP

Prekmurske dobrote ob skladbah Moškega vokalnega kvinteta Aeternum

Danijel Berden

Žepna zasedba napolnila avlo ipavčevega kulturnega centra

Jure Godler

Gasilci na obisku pri Kulturni pip’ci

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več