20.7 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Mednarodni turnir Teakwon-do kluba Ahac ponovno uspel

Šentjur, 29. 9. 2018 – Telovadnico OŠ Hruševec Šentjur so ponovno napolnili borci teakwon-doja iz vse Evrope in celo iz Anglije. Na povabilo domačega Teakwon-do kluba Ahac Šentjur se je turnirja, ki so ga v klubu izvedli že 15. zapored, udeležilo več kot 250 tekmovalcev različnih kvalitet – od tistih začetnikov in tudi tistih, ki so posvetili svoje življenje treniranju te borilne veščine.

Tekmovalci pa so v Šentjur prišli iz 22 klubov iz Slovenije, Češke, Hrvaške, Slovaške, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Italije, Madžarske in Velike Britanije. Na treh boriščih so se najprej predstavili tisti najmlajši, ki so pokazali svoje znanje v taekwon-do formah. Okoli 12. ure pa se je začelo zares, kjer so se tekmovalci pomerili še v borbah, kjer ni manjkalo ne močnih udarcev in brc. Na turnirju pa nismo videli našega najboljšega taekwon-doista Denisa Drapića, ki je turnir izpustil zaradi zdravstvenih težav. (Jure Godler)

Sorodne novice

Harmonikarka Sinja Gračnar že tretjič zmagovalka Šentjurjevega

Tjaša Ferlež

Šentjurčani najboljši v veterinarskem znanju

Jure Godler

Na Kocenovo soboto preizkusili tudi hitre prste

Tjaša Ferlež

Projekt Beacon uspešno izveden v Podčetrtku

Jure Godler

Šentlok zaključil koledarsko leto z medobčinsko trening tekmo

Danijel Berden

Otroški Kick postal uspešnica med mladimi taekwon-doisti

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več