18.5 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Memorial v odbojki posvečen Simonu in Sebastjanu

Gorica pri Slivnici, 28. 8. 2021 –Zadnjo soboto v mesecu avgustu so na igrišču v Gorici pri Slivnici pripravili memorial v odbojki. Memorial so poklonili Sebastijanu Bevcu in Simonu Križniku v spomin, fantoma, ki sta tragično preminula v prometni nesreči. Na odbojko sta gledala kot na njuno največjo ljubezen. Rada sta se udeleževala turnirjev, sama sta prirejala turnirje in v življenje vpletala vse, prav vse, kar je bilo povezano z odbojko.

Dvanajst ekip

Letos, 6. decembra, bo minila že druga obletnica njune smrti, zato so njuni domači, prijatelji in znanci stopili skupaj in njima v spomin organizirali turnir v odbojki. Želja in teren za organizacijo turnirja sta bila pripravljena že lani, vendar se turnir ni izpeljal zaradi pandemije novega koronavirusa, ki je izvedbo turnirja preprečil. Letos pa jim je zastavljen cilj uspelo uresničiti. Na turnir se je prijavilo dvanajst ekip, ki so se med seboj pomerile za zmago. Prav vsaka ekipa je dobila bogato nagrado, za katere so poskrbeli sponzorji prireditve. Vsi udeleženci so v soboto preživeli krasen dan, katerega še dolgo ne bodo pozabili.

Da je prireditev stekla tako, kot mora, so v prvi vrsti poskrbeli organizatorji v sodelovanju z Občino Šentjur in Športno-umetniškim društvom Rifnik iz Šentjurja. Prireditev je bila izpeljana več kot odlično, zato so se organizatorji odločili da memorial HIMČ&SEBA postane tradicionalen in posvečen prav Sebastijanu in Simonu. (Tjaša Ferlež, Foto: organizatorji)

Sorodne novice

Že tretji memorial Himč & Seba

Tjaša Ferlež

Memorialni turnir Rudija Poša

Milenka Blažević

Prvi turnir z novim vodstvom obeta tradicijo

ViP

Že drugi memorial Himč & Seba

Tjaša Ferlež

Memorialni turnir v balinanju v spomin prijatelju  

Jure Godler

Jubilej mašniškega posvečenja Marka Šramla

Majda Rezec
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več