13.3 C
Šentjur pri Celju
29/09/2020
sentjur.net

Milanu Obrezu priznanje OZS

Portorož, 22. 11. 2016 – V Portorožu je prejšnji torek potekalo že 9. strokovno srečanje gostincev. Po zanimivih dopoldanskih in popoldanskih strokovnih vsebinah ter okrogli mizi z nazivom »Pustite nam delati« je Sekcija za gostinstvo in turizem pri OZS pripravila še podelitev priznanj za kakovost gostinske ponudbe in jubileje v poslovanju. Z območja občin Šentjur in Dobje je priznanje za okrogel jubilej – 30 let opravljanja dejavnosti prejel Milan Obrez iz Žegra.

Obrez je svojo podjetniško pot pričel 16.08.1986, ko je v Žegru na podlagi začasnega dovoljenja pričel opravljati gostinsko dejavnost pod nazivom Bistro. Čez dobri dve leti je začasno dovoljenje postalo stalno, dodal pa je še dejavnost prevozništva. V njegovem lokalu, ki je zelo prijeten in skrbno opremljen, se poleg raznih osebnih praznovanj odvijajo tudi tematski »večeri« Daleč naokrog je njegov lokal znan po tem, da nobeno leto ne pozabi na največji moški praznik, dan mučenikov. (OOPZ Šentjur)

Sorodne novice

Albina Karmuzel tudi med nominiranci “izjemne osebnosti” 2019

Jure Godler

Atletski klub Šentjur in Vlado Artnak prejemnika priznanj

Jure Godler

TZS: Zgornji trg je tretji najlepši v Sloveniji

Jure Godler

Bron in zlato civilne zaščite Andreji Tisel in Janku Cerkveniku

Jure Godler

V sožitju že 30 let

ViP

Slivniški planinci praznovali 30 let

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več