15.9 C
Šentjur pri Celju
24/10/2020
sentjur.net

Minless in Gaja izdala prvenec Black & White

Šentjur, 26. 11. 2018 – Mladi šentjurski producent Mitja Novak, v svetu elektronske glasbe znan veliko bolj kot Minless, in znana pevka Gaja Prestor iz Radeč sta predstavila njun skupni prvenec z naslovom Black & White. Minless se s produkcijo glasbe ukvarja že desetletje in velja za enega največjih talentov elektronske glasbe pri nas. Glasbo ustvarja predvsem v domačem studiu, zadnje čase pa občasno dela kot producent v studiu RSL Novo Mesto.

Elektronske vložke in energično melodijo za novo skladbo je produciral Minless, za preplet z izjemnim vokalom pa je poskrbela Gaja. Skladbo spremlja skrivnosten video spot, ki je bil posnet v idiličnem Stockholmu na Švedskem. Spot je režiral celjski filmski ustvarjalec in fotograf Matic Gabriel. Zgodba se prepleta z besedilom skladbe, ki govori o dobri in slabi ljubezni. Minless o sodelovanju z Gajo pravi: “Že nekaj časa sem si želel sodelovati s pevko z unikatnim glasom. Z Gajo sva se v trenutku ujela in hit je nastal praktično čez noč.” Kako pa je ta naveza uspela, si lahko ogledate v spodnjem izdelku. (Jure Godler)

Sorodne novice

Intervju z Minlessom: Vse, kar je pomembno v glasbi, je trdo delo

Jure Godler

Nekakšno Brucovanje v Šentjurju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več