9.5 C
Šentjur pri Celju
22/04/2024
sentjur.net

Mladi upi razigrano v Kavarni Center

Minulo soboto so Mladi upi nastopili v kavarni Center. Tokrat ni bilo pretirane gneče, saj so bili gostje večinoma starejši od 16 let, saj bo po novem veljala omejitev za mladoletne osebe. Kljub temu so se obiskovalci naplesali, tudi kakšno skupaj zapeli ob ritmih polk in valčkov od Avsenika, Slaka, Modrijanov do Gadov in tudi ansamblovih lastnih skladb. Poleg dobre zabave je bil še SEXES party z vročimi hostesami.

Mladi upi so petčlanska zasedba, ki prihaja iz Šmarja pri Jelšah in igra narodno-zabavno in zabavno glasbo za vse priložnosti. Njihova prva zasedba je sestavljala tri dekleta in enega fanta (Monika in Urša Terčič, Urška Pevec in Nejc Šuc). V takšnem sestavu so leta 2007 posneli prvo zgoščenko z naslovom ”V disko moram it”. Kmalu se jim je pridružil še en član moškega spola (Luka Juteršek). Skupaj z njim so leta 2009 posneli drugo zgoščenko z naslovom ”Fant iz mojih sanj”. Konec leta 2010 se je ansambel popolnoma spremenil. Sledile so vaje in priprave z novo zasedbo, v kateri je od prvotnega sestava ostal le ustanovni član Nejc Šuc.

Tako so se ansamblu pridružili: David Lampret, David Bevc – oba kitarista, pevec Žan Šket in pevka Anja Skale. V taki zasedbi so se lani na predizbor uvrstili na dva prestižna in tradicionalna festivala v Sloveniji: Vurbek in Števerjan. Poudarek imajo na štiriglasnem petju ter kakovostnem instrumentalu. Na igranjih poskrbijo tudi za razne zanimive in atraktivne igre ter dobro mero humorja. (V. A.)

Sorodne novice

Nadebudni nogometaši odlično v Imenem

Jure Godler

Unikatovci predramili zaspano mesto

Jure Godler

V Dobrini tisoč in ena noč

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več