27 C
Šentjur pri Celju
29/06/2022
sentjur.net

Namesto na delavnici – na kavici

Vse prevečkrat se zgodi, da komu obljubimo klepet ob kavi, pa nikoli ne najdemo časa. Člani Univerze za tretje življenjsko obdobje Ljudske univerze Šentjur so se tokrat namesto na predavanju ali delavnici dobili na kavici v Kavarni Center. Veliko je bilo radovednosti in klicev udeležencev, kaj naj pričakujejo in kako to, da se ta četrtek ne dobijo v prostorih Ljudske univerze Šentjur. Skrivnost je bila razkrita takoj, ko so vstopili v Kavarno Center, saj so se tam pripravljale na nastop članice glasbene skupine M.J.A.V. Po uvodnem pozdravu direktorice Jelke Godec, so jih odlične vokalistke razvajale z izvedbo slovenskih popevk, kot so Dan ljubezni, Čez Šuštarski most, Na vrhu nebotičnika … pa tudi drugih znanih pesmi, ob katerih je marsikdo zapel.

Med njihovim nastopom so vse ženske z vrtnicami spomnili na bližnji praznik, pa tudi kaktusi so prišli v prave roke. Gostje druženja niso pozabili na zahvalo – ge. Godec, zaposlenim in glasbenicam so podarili rože, ob tem pa se je ga. Opalič v imenu ostalih zahvalila za vse, kar jim Ljudska univerza nudi. Naslednji četrtek so člani Univerze za tretje življenjsko obdobje vabljeni na delavnico ustvarjanja izdelkov s prešanim cvetjem.

Sorodne novice

Izobraževanje v zrelih letih z Ljudsko univerzo Šentjur

Jure Godler

Praznovanje Dnevov evropske kulturne dediščine v znamenju Josipa Ipavca

Jure Godler

Jesenski cikel izobraževanj na Ljudski univerzi Šentjur

Jure Godler

Univerza za tretje življenjsko obdobje Šentjur praznuje 10 let delovanja

Jure Godler

Povezani v vseživljenjskem učenju tudi na daljavo

Jure Godler

Izmerite matematične in bralne spretnosti na LUŠ

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več