14.2 C
Šentjur pri Celju
03/10/2023
sentjur.net

Pionirji iz Loke pri Žusmu odhajajo na državno tekmovanje

Zreče, 18. 6. 2023 – V nedeljo je v Zrečah potekalo regijsko tekmovanje gasilske orientacije. Med ekipami Gasilske zveze Šentjur si je ekipa pionirjev PGD Loka pri Žusmu priborila odlično 2. mesto in se s tem uvrstila naprej na državno tekmovanje. Ekipo so sestavljali Luka Guzej, Matic Loknar in Rok Gajšek, ki so dokazali, da se v orientaciji odlično znajdejo.

Poleg ekipe pionirjev PGD Loka pri Žusmu so se tekmovanja udeležili tudi pionirji PGD Dramlje, pionirke PGD Prevorje in PGD Planina. Mladinci PGD Loka pri Žusmu in PGD Dobrina, pripravnice PGD Dolga Gora, mladinke PGD Kalobje in pripravniki PGD Lokarje. Tudi oni so pokazali odlično pripravljenost in znanje. Mlade gasilce GZ Šentjur pa je na tekmovanje prišel pozdravit tudi predsednik GZ Šentjur Aleš Guzej. Kot predsednik predsedujoče GZ Svetu in poveljstvu gasilskih zvez celjske regije si je Guzej ogledal tekmovanje in na koncu tudi nagovoril tekmovalce, mentorje, sodnike in ostale zbrane goste. (Tjaša Ferlež, Foto: Aleš Guzej)

Sorodne novice

Na orientacijskem tekmovanju dokazali, da se znajdejo tudi v naravi

Tjaša Ferlež

Naročeno gasilsko vozilo čakajo že več kot dve leti

Tjaša Ferlež

Orientacija jih je letos vodila po Planini

Tjaša Ferlež

Pred PGD Loka pri Žusmu je jubilejno leto

Tjaša Ferlež

Domači gasilski podmladek pobral vsa prva mesta

Tjaša Ferlež

PGD Loka pri Žusmu: Urejali gasilski dom

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več