13.6 C
Šentjur pri Celju
24/09/2020
sentjur.net

Planinski večer tokrat z zvezdami minulega poletja

Gorica pri Slivnici, 7. oktober 2017 – Dolgoletni planinski večer v začetku jeseni v dvorano KD Gorica pri Slivnici pripelje imena slovenskega planinstva in alpinizma, ki pri nas in širom po svetu nekaj veljajo. Letos se je z večerom planinsko društvo poklonilo vrli dvanajsterici, ki se je, spomnimo, v začetku letošnjega avgusta podala iz Gorice pri Slivnici na Triglav.

Popoldne so udeleženci začeli s krajšim pohodom na Gradišče, nato pa je pred potopisom v KD potekalo merjenje antioksidantov v telesu, ki so ga izvedle predstavnice zdravstvene zavarovalnice Vzajemna. Večer se je nato nadaljeval ob fotografijah ter videoposnetkih. Virtualno sta lepo število obiskovalcev po poti pospremili Manca Čujež in Nina Gradič Planko, vmes pa so se jima pridružili tudi pohodniki sami, ki so razkrili številne anekdote, ki so se jim na 200 kilometrski poti pripetile. Idejni oče projekta Matej Planko se je s priznanji zahvalil vsem, ki so projekt 200 km iz Gorice na Triglav pomagali udejanjiti. (Vid Palčnik)

Sorodne novice

#koronaintervju št. 2: Nina Gradič Planko, učiteljica

ViP

Z Jasno Tuta so se potepali po Francoski Polineziji

Jure Godler

Na čelu slivniške planinske četice še naprej Silvo Užmah

ViP

Aco Pepevnik v Karničarjevih čevljih

ViP

Potopis: Krvavi pot do slovenstva

Jure Godler

Triindvajsetič prehodili poti (domače) krajevne skupnosti

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več