15 C
Šentjur pri Celju
04/07/2020
sentjur.net

Pomlad v Dramljah

Dramlje, 7. 4. 2016 – V četrtek se je v telovadnici Osnovne šole Dramlje odvijala proslava Pomlad v Dramljah, kjer smo učenci in kolektiv Osnovne šole Dramlje pozdravili lepo in toplo pomlad. Pomlad v nas zbudi novo veselje, igrivost in željo po življenju. In kdo bi lahko vsa ta čustva predstavil lepše, kot ravno naši otroci?

Ana Kozamernik in Vita Kožuh, v vlogah babice in vnučke Jerice, sta igrivo povezovali celotno dogajanje in občinstvu hkrati ponudili iskrene pogovore, ki vežejo babice in njihove vnuke. Njun pogovor so dopolnjevale točke učencev od 1. do 9. razreda. Nastopili so OPZ in MPZ OŠ Dramlje, pod vodstvom Marije Klančar. Učenci razredne stopnje so pod mentorstvom svojih razredničark obiskovalcem predstavili pevsko-plesne točke. S svojo iskrivostjo so navdušili svoje starše in ostale goste v telovadnici.

Učenci predmetne stopnje pa so se predstavili s plesom učenk, pod mentorstvom Nuše Lončar Šućur in z recitacijami pesmi o pomladi, o sreči in življenju pod mentorstvom Mirjane Purnat. Celoten program pa smo z zadnjo točko zaokrožili kar učitelji sami. Tudi mi imamo radi pomlad in vse novo življenje, ki se budi okoli nas. Pomlad v Dramljah je z vsakim dnem lepša in bolj zelena. Učenci in kolektiv Osnovne šole Dramlje vsem želi lepo, toplo, sončno ter na trenutke tudi s kakšno nežno dežno kapljo čudovito pomlad. (Lucija Jager in kolektiv Osnovne šole Dramlje)

Sorodne novice

Zakonska skupnost: Družinsko življenje z 12 otroki

Tjaša Ferlež

Prejeli smo: Petim šentjurskim družinam polepšali praznike

Jure Godler

Eksplozija v drameljski šoli!

Tjaša Ferlež

Prejeli smo: V DPM ponovno “Pozdravljali morje”

Jure Godler

V Dramljah komaj čakajo, da se srečajo

Majda Rezec

Na OŠ Dramlje imamo novega »sošolca« Jacka!

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več