18.5 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Prav lepo je res na deželi

Na javni poziv Lokalne akcijske skupine – LAS, od Pohorja do Bohorja sta se odzvala Marijana Novak s.p. in partner pri projektu, Hiša s tradicijo Zdolšek 1824. S projektom “Prav lepo je res na deželi”, sta uspela na razpisu ter projektu pridobila 11.601 EUR, od 42.890 EUR skupne vrednosti. Projekt je trajal od junija 2011 do maja 2012.

Partnerja sta izdala tudi katalog v katerem se predstavlja kar 45 kmetij in izšel je v nakladi 11.000 izvodov. S tem katalogom pa želijo povečati prepoznavnost turističnih kmetij in zbrati v eni publikaciji turistične ponudbe občine. Kmetije so se lahko prijavile na javni razpis, marsikatera pa ga je tudi spregledala. Projekt prispeva k izboljšanju pretoka informacij med ponudniki turizma na kmetijah. Katalog je izšel v štirih jezikih anleškem, nemškem, francoskem in italijanskem. Projekt so na tiskovni konferenci predstavili poleg nosilke projekta še direktorica Razvojne agencije Kozjansko Andreja Smolej, mag. Staška Buser in Peter Misja, predsednik Turistične zveze Slovenije.

Sorodne novice

V Gorici pri Slivnici so se srečali predstavniki LAS-ov

Jure Godler

Prvi javni poziv LASa

Jure Godler

LAS »Od Pohorja do Bohorja« uradno potrjena

Jure Godler

Dobrinska noč: Skrbijo za prepoznavnost naselja

Jure Godler

Šentjurjevo: Zlata kuhalnica tokrat v Podčetrtek

Jure Godler

Slomškov simpozij: Izobrazili um in srce

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več