22.6 C
Šentjur pri Celju
25/05/2024
sentjur.net

Preživite plesno poletje v LUŠ

VDSC03480sako počitniško sredo od 9.00 do 12.00 so šolarji vabljeni na Ljudsko univerzo Šentjur, kjer se odvijajo brezplačne otroške plesno-ustvarjalne delavnice. Vodi jih izkušena plesna učiteljica Maja Žogan, ki tudi sicer uči otroke v plesni šoli “Pleši z mano”. Na delavnici je združeno tako dopoldansko varstvo kot želja po plesu ter raznih plesnih igrah. Predhodne prijave niso potrebne, delavnice pa se zaključijo 21. avgusta, saj bodo zadnji teden v avgustu – od ponedeljka do petka – spet na urniku delavnice, kjer bodo otroci sproščali svojo domišljijo skozi ustvarjalnost.

Maja Žogan: »Naša plesna ustvarjalnica je svet, kjer spoznavamo in se učimo uporabljati najlepši inštrument – naše telo. Z njim ustvarjamo, pripovedujemo zgodbe, ki v nas še spijo, se plesno izražamo, spoznavamo, igramo, delamo mostove, spoznavamo plesne gibe in korake, se učimo novih koreografij, naše potovanje pa vodi glasba, ki jo tudi skupaj izberemo. Pridružite se nam ob sredah dopoldne!« (A. P.)

Sorodne novice

Ob dnevu žena tudi o položaju žensk v Indiji

Jure Godler

Na LUŠ-u z evropskimi sredstvi za program Izzivi podeželja

Jure Godler

Kulinarična delavnica s chefom Borutom

Jure Godler

Z LUŠ po nova znanja

Jure Godler

Ognjeni spektakel in druženje ob koncu leta za LUŠ

Jure Godler

Že 15. profesionalno usposabljanje pedagoških delavcev na Slomu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več