22.9 C
Šentjur pri Celju
04/06/2023
sentjur.net

Preživite plesno poletje v LUŠ

VDSC03480sako počitniško sredo od 9.00 do 12.00 so šolarji vabljeni na Ljudsko univerzo Šentjur, kjer se odvijajo brezplačne otroške plesno-ustvarjalne delavnice. Vodi jih izkušena plesna učiteljica Maja Žogan, ki tudi sicer uči otroke v plesni šoli “Pleši z mano”. Na delavnici je združeno tako dopoldansko varstvo kot želja po plesu ter raznih plesnih igrah. Predhodne prijave niso potrebne, delavnice pa se zaključijo 21. avgusta, saj bodo zadnji teden v avgustu – od ponedeljka do petka – spet na urniku delavnice, kjer bodo otroci sproščali svojo domišljijo skozi ustvarjalnost.

Maja Žogan: »Naša plesna ustvarjalnica je svet, kjer spoznavamo in se učimo uporabljati najlepši inštrument – naše telo. Z njim ustvarjamo, pripovedujemo zgodbe, ki v nas še spijo, se plesno izražamo, spoznavamo, igramo, delamo mostove, spoznavamo plesne gibe in korake, se učimo novih koreografij, naše potovanje pa vodi glasba, ki jo tudi skupaj izberemo. Pridružite se nam ob sredah dopoldne!« (A. P.)

Sorodne novice

Plesna terapija s člani UTŽO Šentjur

Jure Godler

Naj slovensko-ukrajinsko prijateljstvo še traja

Jure Godler

Slomškov simpozij: Iz dobre šole prirastejo boljši čas

Jure Godler

Aktivna jesen na Univerzi za tretje življenjsko obdobje Šentjur

Jure Godler

Tudi LUŠ izpadel z državnega razpisa. Se obeta pritožba?

ViP

Počitniški direndaj na Ljudski univerzi Šentjur

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več