5.8 C
Šentjur
22/11/2019
sentjur.net

Pričenja se teden vseživljenjskega učenja

Projekt TVU vsako leto znova opozarja na vseprisotnost in pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo pod nacionalno koordinacijo Andragoškega centra Slovenije prispevamo k udejanjanju slogana ˝Slovenija, učeča se dežela˝ in Ljudska univerza Šentjur ostaja že vrsto leto območni koordinator. TVU prirejamo v sodelovanju s številnimi ustanovami, skupinami, društvi, posamezniki na našem območju, da tudi mi v svojem okolju pokažemo, kako lahko vseživljenjsko učenje izboljša življenje. Z učenjem namreč razvijamo znanje in veščine ter s tem krepimo odpornost na soočanje z izzivi, ki jih prinaša življenje.

Vabimo vas, da se nam pridružite na številnih brezplačnih dogodkih poveznih z izobraževanjem odraslih. Vsebine so tako raznolike, da si lahko vsak zase poišče, kar mu najbolj ustreza. Na spletni strani TVU: http://tvu.acs.si si lahko tako širom Slovenije izberete nekaj zase od 10. do 19. maja (dogodki pa se v širšem terminu izvajajo vse do 30. junija), še posebej pa izpostavljamo nekatere dogodke v občini Šentjur, kamor vas vljudno vabimo.

OE Ljudska univerza Šentjur

Sorodne novice

Otroci naj novo tehnologijo uporabljajo zmerno in po pameti

Jure Godler

Prejeli smo: Misel je energija

Jure Godler

Prejeli smo: V novo šolsko leto z Ljudsko univerzo Šentjur

Jure Godler

Rožnato vesolje v mehurčkih

Jure Godler

Rastavili na ograji in knjižnici

Jure Godler

Brezplačna izobraževanja na Ljudski univerzi Šentjur

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več