25.8 C
Šentjur pri Celju
12/06/2021
sentjur.net

Pričenja se teden vseživljenjskega učenja

Projekt TVU vsako leto znova opozarja na vseprisotnost in pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo pod nacionalno koordinacijo Andragoškega centra Slovenije prispevamo k udejanjanju slogana ˝Slovenija, učeča se dežela˝ in Ljudska univerza Šentjur ostaja že vrsto leto območni koordinator. TVU prirejamo v sodelovanju s številnimi ustanovami, skupinami, društvi, posamezniki na našem območju, da tudi mi v svojem okolju pokažemo, kako lahko vseživljenjsko učenje izboljša življenje. Z učenjem namreč razvijamo znanje in veščine ter s tem krepimo odpornost na soočanje z izzivi, ki jih prinaša življenje.

Vabimo vas, da se nam pridružite na številnih brezplačnih dogodkih poveznih z izobraževanjem odraslih. Vsebine so tako raznolike, da si lahko vsak zase poišče, kar mu najbolj ustreza. Na spletni strani TVU: http://tvu.acs.si si lahko tako širom Slovenije izberete nekaj zase od 10. do 19. maja (dogodki pa se v širšem terminu izvajajo vse do 30. junija), še posebej pa izpostavljamo nekatere dogodke v občini Šentjur, kamor vas vljudno vabimo.

OE Ljudska univerza Šentjur

Sorodne novice

Povezani v vseživljenjskem učenju tudi na daljavo

Jure Godler

Izmerite matematične in bralne spretnosti na LUŠ

Jure Godler

Uvodno srečanje s polovico New swing quarteta

Jure Godler

Zahvala tečajnikov Univerze za tretje življenjsko obdobje na LUŠ

Jure Godler

LUŠ s čebelarji pripravila zaključek šolskega leta

Jure Godler

V časih in prostorih – razstava likovnega študijskega krožka (LUŠ)

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več