-4 C
Šentjur pri Celju
02/04/2020
sentjur.net

Prvake sprejela tisočglava množica

Šentjur, 28. 5. 2015 – Vodstvo KK Šentjur je za zaključek sezone pripravilo sprejem za naše košarkarje – prvake Lige Telemach. Številni navijači, ki niso uspeli dobiti omejenih vstopnic, da bi si tekme ogledali v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur, so si lahko neposredni prenos ogledali kar na šentjurskem Mestnem trgu. Tam so za njih poskrbeli s prenosom na velikem platnu, dobili so zastonjsko pivo, po vrhu pa še čevapčiče. Tokrat se je izšla tudi matematika, saj so naši zmagali zadnjo tekmo in slavje je bilo popolno. Navijači, športni navdušenci in ostali, ki so želeli biti na neponovljivem dogodku, so se začeli množično nabirati že takoj, ko se je stemnilo. Po grobi oceni jih je bilo okoli 2000. Ti so prišli na svoj račun, ko je uradni napovedovalec Miha Kundih začel pozivati najbolj zaslužne za uspeh in jih vabiti na oder. Za stike z javnostjo Bogdan Rahten, sekretar Danilo Fras, Jože Palčnik, Iztok Špan – predsednik kluba, Igor Jecl – nekdanji predsednik, dve Mateji – Horjak in Volf – ter Klemen Zdolšek – fizioterapevt, Matevž Koleša – kondicijski trener, Robi Ribežl – Riba in Stane Ožbej, pomočnika trenerja ter nenazadnje trener Dejan Mihevc.

Zlata ekipa igralcev Milan Sebič (kapetan), Donte Dwayne Williams, Luka Milovac, Ivan Držić, Matija Cehnar, Đorđe Lelić, Stanko Sebič, Emir Zimić, Aleksander Tomič, Domen Bratož, Ceola Clark III ter Dragiša Drobnjak je stopila na oder in se prepustila vibracijam huronskega navijanja in pozdravljanja s strani obiskovalcev sprejema. Ekipi je čestital tudi šentjurski župan mag. Marko Diaci. Igralci in vodstvo so se še dolgo v jutro veselili in proslavljali ta enkraten in zgodovinski uspeh kluba.  (Jure Godler) 

Sorodne novice

Prejeli smo: Razstavili reprodukcije akvarelov Šentjurja

Jure Godler

V letu 2020 v Šentjurju nov parkirni režim

Jure Godler

Našli pogrešanega 14-letnega Domna

Jure Godler

Jager v Šentjurju odprl 42. poslovalnico

ViP

Krepili zdravje z lokalnimi ponudniki

Jure Godler

Kolesarska dirka še zadnjič mimo Šentjurja

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več