18.5 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Taekwon-do cup Ahac 2019: Delili so brce in udarce

Šentjur, 28. 9. 2019 – Šentjurski klub borilnih veščin Taekwon-do klub Ahac je že 16. zapored organziral tekmovanje za pokal Ahac – Ahac cup championship 2019. Tekmovanje so znova organizirali v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur. Letošnje leto je tudi postreglo z rekordno udeležbo tekmovalcev, saj se jih je na turnir prijavilo skoraj 300. Zato ni presenečenje, da se je tekmovanje zavleklo do poznega večera, ko so bile končane še zadnje borbe. Turnirja so se udeležili tekmovalci iz Madžarske, Bosne in Hercegovine, Grčije, Bolgarije, Italije, Slovaške, Češke in Avstrije ter seveda številni klubi iz Slovenije. Skupaj se je turnirja udeležilo kar 31 klubov iz omenjenih držav.

Tekmovalce in obiskovalce pa je pozdravil tudi predsednik Taekwon-do kluba Ahac Roman Moškotevc. Zahvalil se je vsem predsednikom klubov in trenerjem, da vzgajajo športni duh in vzpodbujajo mladino, da se v takem velikem številu udeležujejo treningov in tekmovanj. Zahvalil se je tudi vsem udelžencem Cupa, katerih število raste iz leta v leto, ter jim zaželel naj zmaga najboljši.

V prvem delu so se tekmovalci najprej pomerili v formah – tehniki, nato pa tudi v borbah. Med številnimi podeljenimi medaljami jih je kar nekaj pristalo na vratu šentjurskih Taekwon-doistov. Velik organizacijski zalogaj pa so taekwo-doisti zbrani okoli trenerja Vahida in Denisa Drapića odlično opravili. (Jure Godler)

Sorodne novice

Projekt Beacon uspešno izveden v Podčetrtku

Jure Godler

Otroški Kick postal uspešnica med mladimi taekwon-doisti

Jure Godler

Štajerski val v rojstnem kraju proslavil 70 let

ViP

Nove Drogine dobrote postale izbrani produkti leta 2023!

Jure Godler

Ahac med tremi največjimi slovenskimi dobavitelji

Jure Godler

Dve medalji na ekipnem Taekwon-do evropskem prvenstvu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več