17.9 C
Šentjur pri Celju
13/06/2021
sentjur.net

Taekwon-do cup Ahac 2019: Delili so brce in udarce

Šentjur, 28. 9. 2019 – Šentjurski klub borilnih veščin Taekwon-do klub Ahac je že 16. zapored organziral tekmovanje za pokal Ahac – Ahac cup championship 2019. Tekmovanje so znova organizirali v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur. Letošnje leto je tudi postreglo z rekordno udeležbo tekmovalcev, saj se jih je na turnir prijavilo skoraj 300. Zato ni presenečenje, da se je tekmovanje zavleklo do poznega večera, ko so bile končane še zadnje borbe. Turnirja so se udeležili tekmovalci iz Madžarske, Bosne in Hercegovine, Grčije, Bolgarije, Italije, Slovaške, Češke in Avstrije ter seveda številni klubi iz Slovenije. Skupaj se je turnirja udeležilo kar 31 klubov iz omenjenih držav.

Tekmovalce in obiskovalce pa je pozdravil tudi predsednik Taekwon-do kluba Ahac Roman Moškotevc. Zahvalil se je vsem predsednikom klubov in trenerjem, da vzgajajo športni duh in vzpodbujajo mladino, da se v takem velikem številu udeležujejo treningov in tekmovanj. Zahvalil se je tudi vsem udelžencem Cupa, katerih število raste iz leta v leto, ter jim zaželel naj zmaga najboljši.

V prvem delu so se tekmovalci najprej pomerili v formah – tehniki, nato pa tudi v borbah. Med številnimi podeljenimi medaljami jih je kar nekaj pristalo na vratu šentjurskih Taekwon-doistov. Velik organizacijski zalogaj pa so taekwo-doisti zbrani okoli trenerja Vahida in Denisa Drapića odlično opravili. (Jure Godler)

Sorodne novice

Na mestu Hotela Žonta bo zrasel nov kompleks

Jure Godler

Trideseta obletnica podjetja Ahac

Jure Godler

Med 50-timi najvplivneši številni Šentjurčani

Jure Godler

Roman Moškotevc prepustil direktorstvo VOC Celje

Jure Godler

Hotel Žonta ima novega lastnika

Jure Godler

Pripravljeni so na novo plužno sezono

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več