20.7 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Taekwon-do otroški kick 2022

Šentjur, 19. 2. 2021 – Taekwon-do klub Ahac Šentjur je zagotovo eno bolj aktivnih športnih društev pri nas. Vsako leto organizirajo mednarodni turnir Taekwon-do cup Ahac, ki se ga udeleži več kot 300 najboljših borcev, sodelujejo pri organizaciji državnega prvenstva, vseskozi pa skrbijo za podmladek, ki se udeležuje številnih tekmovanj in dosegajo zavidljive uspehe. V soboto so namenili tekmovanje tistim najmlašim, ki so šele začeli s treningi in njim prilogodili tudi tekmovanje v telovadnici OŠ Hruševec Šentjur.

Otroški kick 2022

Tekmovanja Otroški kick 2022 se je udeležilo 170 otrok, iz dvanajstih klubov po Sloveniji. Pomerili so se v treh disciplinah, njihove udarce pa so šteli interaktivno s programom, ki je naračno beležil udarce in so jih lahko spremljali tudi gledalci prireditve na televizijskih zaslonih. Marsikateri od mladih bodočih borcev je tako pridobil prve tekmovalne izkušnje. Prav vsi pa so vsi sodelujoči prejeli tudi medalje, najboljši v disciplini pa tudi pokale. (Jure Godler)

Sorodne novice

Okitili so se s bronasto medaljo z evropskega prvenstva

Jure Godler

Projekt Beacon uspešno izveden v Podčetrtku

Jure Godler

Otroški Kick postal uspešnica med mladimi taekwon-doisti

Jure Godler

Dve medalji na ekipnem Taekwon-do evropskem prvenstvu

Jure Godler

Vzpodbudili bodo mlade k vnovični vrnitvi na treninge

Jure Godler

Taekwon-do cup Ahac 2019: Delili so brce in udarce

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več