29.6 C
Šentjur pri Celju
17/08/2022
sentjur.net

Tudi v Šentjurju in Dobju so se začeli Dnevi cepljenja

Šentjur, 19. december 2021 – Z današnjim dnem se je po celotni državi pričela akcija Dnevi cepljenja proti koronavirusu. Z njo želi ministrstvo za zdravje povečati delež cepljenega prebivalstva, v akcijo, ki bo potekala do četrtka, pa so vstopile tudi lokalne skupnosti. “Naj bodo dnevi cepljenja dnevi odločitve za prvi, drugi ali tretji odmerek cepljenja. S cepljenjem boste zaščitili sebe pred tveganjem za težji potek okužbe in hkrati boste zaščitili tudi svojo okolico, predvsem tiste, ki so vam blizu.” so ob tem zapisali na ministrstvu. To dopoldne se je na Bledu s poživitvenim odmerkom cepil tudi zdravstveni minister Janez Poklukar.

Dnevi cepljenja potekajo tudi v občinah Šentjur in Dobje, in sicer v Zdravstvenem domu Šentjur,  na Ponikvi, Planini pri Sevnici in Loki pri Žusmu, dvakrat tudi v Dobju. Podrobne termine si oglejte spodaj:

Sorodne novice

ZD Šentjur napako pri cepljenju že razrešil

ViP

Tudi v januarju “dnevi cepljenja”

Jure Godler

Kateri zdravniki v Šentjurju še sprejemajo paciente?

ViP

Pozitiven odziv na Dneve cepljenja

ViP

Dobje med najmanj precepljenimi občinami

ViP

Obvestilo: Poskrbimo zase in za druge – cepimo se!

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več