8.7 C
Šentjur pri Celju
11/04/2021
sentjur.net

Urška Ogrizek z novim klubskim rekordom v teku na 60 metrov

Novo mesto, 13. 3. 2021 – Na Prvenstvu Slovenije v dvorani U18 za mlajše mladinke in mladince v Novem mestu je nastopilo osem atletov Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur. Za presenečenje je poskrbela v teku na 60 m Urška Ogrizek z osebnim rekordom (8,02 s) in uvrstitvijo v finale, kjer je ponovno izboljšala osebni rekord (7,95 s), ki je tudi nov klubski rekord za kategorijo U16 (prejšnjega je dosegla Eneja Vehovec Pondelak leta 2018 v Šentjurju). Osvojila je 3. mesto in bronasto medaljo.

V finale teka na 60 m se je uvrstil tudi Žiga Zagajšek, ki pa v njem zaradi bolečin v stopalu ni nastopil. Tudi ostali so dosegli visoke uvrstitve, osebne rekorde, nekateri pa tudi prvič nastopili v tej disciplini: Matija Drofenik Bombač (60 m OR, 200 m OR), Ana Ogrizek (800 m PR), Alltina Gashi (800 m), Filip Cmok (1500 m OR), in Martin Artnak (1500 m PR).

Sorodne novice

Tri medalje atletom na državnem prvenstvu

Jure Godler

Iz Novega mesta z dvema srebrnima medaljama

Jure Godler

Atletom dve novi medalji na državnem prvenstvu

Jure Godler

Urška Ogrizek in Martin Artnak nova atletska državna prvaka

Jure Godler

Osvojili prve atletske medalje v letu 2019

Jure Godler

Na Ljubljanskem maratonu uspešni tudi šentjurski tekači

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več