11.5 C
Šentjur pri Celju
25/09/2021
sentjur.net

Urška Ogrizek z novim klubskim rekordom v teku na 60 metrov

Novo mesto, 13. 3. 2021 – Na Prvenstvu Slovenije v dvorani U18 za mlajše mladinke in mladince v Novem mestu je nastopilo osem atletov Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur. Za presenečenje je poskrbela v teku na 60 m Urška Ogrizek z osebnim rekordom (8,02 s) in uvrstitvijo v finale, kjer je ponovno izboljšala osebni rekord (7,95 s), ki je tudi nov klubski rekord za kategorijo U16 (prejšnjega je dosegla Eneja Vehovec Pondelak leta 2018 v Šentjurju). Osvojila je 3. mesto in bronasto medaljo.

V finale teka na 60 m se je uvrstil tudi Žiga Zagajšek, ki pa v njem zaradi bolečin v stopalu ni nastopil. Tudi ostali so dosegli visoke uvrstitve, osebne rekorde, nekateri pa tudi prvič nastopili v tej disciplini: Matija Drofenik Bombač (60 m OR, 200 m OR), Ana Ogrizek (800 m PR), Alltina Gashi (800 m), Filip Cmok (1500 m OR), in Martin Artnak (1500 m PR).

Sorodne novice

Urški Ogrizek naslov državne prvakinje, Filipu Cmoku klubski rekord

Jure Godler

Urški Ogrizek zmaga na ekipnem atletskem prvenstvu Slovenije

Jure Godler

Urška Ogrizek pokalna atletska prvakinja Slovenije

Jure Godler

Tri medalje atletom na državnem prvenstvu

Jure Godler

Iz Novega mesta z dvema srebrnima medaljama

Jure Godler

Atletom dve novi medalji na državnem prvenstvu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več