29.1 C
Šentjur pri Celju
19/06/2024
sentjur.net

Urška Ogrizek z novim klubskim rekordom v teku na 60 metrov

Novo mesto, 13. 3. 2021 – Na Prvenstvu Slovenije v dvorani U18 za mlajše mladinke in mladince v Novem mestu je nastopilo osem atletov Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur. Za presenečenje je poskrbela v teku na 60 m Urška Ogrizek z osebnim rekordom (8,02 s) in uvrstitvijo v finale, kjer je ponovno izboljšala osebni rekord (7,95 s), ki je tudi nov klubski rekord za kategorijo U16 (prejšnjega je dosegla Eneja Vehovec Pondelak leta 2018 v Šentjurju). Osvojila je 3. mesto in bronasto medaljo.

V finale teka na 60 m se je uvrstil tudi Žiga Zagajšek, ki pa v njem zaradi bolečin v stopalu ni nastopil. Tudi ostali so dosegli visoke uvrstitve, osebne rekorde, nekateri pa tudi prvič nastopili v tej disciplini: Matija Drofenik Bombač (60 m OR, 200 m OR), Ana Ogrizek (800 m PR), Alltina Gashi (800 m), Filip Cmok (1500 m OR), in Martin Artnak (1500 m PR).

Sorodne novice

Šentjurski atletinji zmaga za Slovenijo

Jure Godler

Urška Ogrizek s trojčkom na Atletskem pokalu Slovenije

Jure Godler

Razglasili najboljše športnike prejšnjega leta

Jure Godler

Atletinja Šentjurja šesta na Balkanskem prvenstvu

Jure Godler

Tri medalje, osebni rekordi in odhod na Balkansko prvenstvo

Jure Godler

Urška Ogrizek na mitingu izboljšala klubski rekord

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več