14.1 C
Šentjur pri Celju
04/04/2020
sentjur.net

Uspehi mladih atletov na državnem prvenstvu

Nova Gorica, 10. 9. 2017 – Na finalu članskega atletskega pokala Slovenije za člane in članice v atletiki, ki je bilo v Novi Gorici, si je finalni nastop zagotovila atletinja Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur Mojca Centrih. Nastopila je v teku na 800 m in osvojila 6. mesto s časom 2:18,87.

Teden kasneje je v Novem mestu potekalo atletsko Prvenstvo Slovenije za pionirje in pionirke v kategorijah U14 in U12. Nastopilo je 6 mladih šentjurskih atletov. Prvi dan se je Špela Ipšek uvrstila v finale teka na 60 m v kategoriji U14 in v finalu osvojila 5. mesto. Nika Dolar se je izkazala v metu vortexa in v kategoriji U14 osvojila 9. mesto. Drugi dan je Žiga Kolar osvojil 11. mesto v metu vortexa v kategoriji U14, Gorjup Teja 9. mesto v teku na 600 m ter Jakob Cmok prav tako na 600 m (oba U12) na 8. mesto. Za dodatno veselje pa je poskrbel Martin Artnak z osvojeno srebrno medaljo na 600 m v isti kategoriji.

Sorodne novice

Neju Dobovišku že četrta medalja

Jure Godler

Martin Artnak postal državni podprvak

Jure Godler

Dobili dva državna prvaka

Jure Godler

Medobčinsko tekmovanje v atletiki uspelo

Jure Godler

Štiri nove medalje šentjurskim atletom

Jure Godler

Začela se je nova sezona KOAL-a

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več