29.6 C
Šentjur pri Celju
17/08/2022
sentjur.net

Uspehi mladih atletov na državnem prvenstvu

Nova Gorica, 10. 9. 2017 – Na finalu članskega atletskega pokala Slovenije za člane in članice v atletiki, ki je bilo v Novi Gorici, si je finalni nastop zagotovila atletinja Atletskega kluba Asfalt Kovač Šentjur Mojca Centrih. Nastopila je v teku na 800 m in osvojila 6. mesto s časom 2:18,87.

Teden kasneje je v Novem mestu potekalo atletsko Prvenstvo Slovenije za pionirje in pionirke v kategorijah U14 in U12. Nastopilo je 6 mladih šentjurskih atletov. Prvi dan se je Špela Ipšek uvrstila v finale teka na 60 m v kategoriji U14 in v finalu osvojila 5. mesto. Nika Dolar se je izkazala v metu vortexa in v kategoriji U14 osvojila 9. mesto. Drugi dan je Žiga Kolar osvojil 11. mesto v metu vortexa v kategoriji U14, Gorjup Teja 9. mesto v teku na 600 m ter Jakob Cmok prav tako na 600 m (oba U12) na 8. mesto. Za dodatno veselje pa je poskrbel Martin Artnak z osvojeno srebrno medaljo na 600 m v isti kategoriji.

Sorodne novice

Nova podlaga kraljici športa

ViP

Filip Cmok uspešen tudi v znanju biologije

Jure Godler

Medobčinsko prvenstvo OŠ v atletiki

Jure Godler

Martin Artnak državni podprvak Slovenije

Jure Godler

Urški Ogrizek naslov državne prvakinje, Filipu Cmoku klubski rekord

Jure Godler

Tri medalje atletom na državnem prvenstvu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več