17.1 C
Šentjur pri Celju
04/06/2023
sentjur.net

Ustvarjalno poletje

Na Ljudski univerzi Šentjur smo v poletje stopili ob zvoku otroškega smeha na poletnih ustvarjalnih delavnicah. Brezplačne delavnice za otroke od 6. leta dalje so potekale od ponedeljka, 1. 7., do petka, 5. 7. 2013. V tednu dni je na delavnicah ustvarjalo več kot 50 otrok.

Otroci so ob pomoči in vodenju Manje Koren Kodele izdelovali slike in nakit iz makaronov, oblikovali glino v najrazličnejše like in oblike, gnetli slano testo, ustvarjali akvarelne slike v naravi, rezali in lepili lutke iz papirja, šivali nakit iz blaga, poslikali svoje majčke, upogibali origami, risali z ogljem in za zaključek okrasili Mestni trg z risbami s kredo.

Za vse otroke, ki radi plešejo, smo pripravili plesne delavnice, ki bodo potekale vsako sredo v juliju in avgustu, od 9.00 do 12.00. V družbo z Manjo na LUŠ-u pa vas zopet vabimo zadnji teden v avgustu (26. 8 – 30. 8. 2013), ko bodo otroci lahko sprostili svojo domišljijo pred začetkom šolskega leta. (V. B.)

Sorodne novice

Plesna terapija s člani UTŽO Šentjur

Jure Godler

Naj slovensko-ukrajinsko prijateljstvo še traja

Jure Godler

Slomškov simpozij: Iz dobre šole prirastejo boljši čas

Jure Godler

Aktivna jesen na Univerzi za tretje življenjsko obdobje Šentjur

Jure Godler

Tudi LUŠ izpadel z državnega razpisa. Se obeta pritožba?

ViP

Počitniški direndaj na Ljudski univerzi Šentjur

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več