30.8 C
Šentjur pri Celju
30/06/2022
sentjur.net

Ustvarjalno poletje

Na Ljudski univerzi Šentjur smo v poletje stopili ob zvoku otroškega smeha na poletnih ustvarjalnih delavnicah. Brezplačne delavnice za otroke od 6. leta dalje so potekale od ponedeljka, 1. 7., do petka, 5. 7. 2013. V tednu dni je na delavnicah ustvarjalo več kot 50 otrok.

Otroci so ob pomoči in vodenju Manje Koren Kodele izdelovali slike in nakit iz makaronov, oblikovali glino v najrazličnejše like in oblike, gnetli slano testo, ustvarjali akvarelne slike v naravi, rezali in lepili lutke iz papirja, šivali nakit iz blaga, poslikali svoje majčke, upogibali origami, risali z ogljem in za zaključek okrasili Mestni trg z risbami s kredo.

Za vse otroke, ki radi plešejo, smo pripravili plesne delavnice, ki bodo potekale vsako sredo v juliju in avgustu, od 9.00 do 12.00. V družbo z Manjo na LUŠ-u pa vas zopet vabimo zadnji teden v avgustu (26. 8 – 30. 8. 2013), ko bodo otroci lahko sprostili svojo domišljijo pred začetkom šolskega leta. (V. B.)

Sorodne novice

Izobraževanje v zrelih letih z Ljudsko univerzo Šentjur

Jure Godler

Praznovanje Dnevov evropske kulturne dediščine v znamenju Josipa Ipavca

Jure Godler

Jesenski cikel izobraževanj na Ljudski univerzi Šentjur

Jure Godler

Univerza za tretje življenjsko obdobje Šentjur praznuje 10 let delovanja

Jure Godler

Povezani v vseživljenjskem učenju tudi na daljavo

Jure Godler

Izmerite matematične in bralne spretnosti na LUŠ

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več