6.6 C
Šentjur
22/11/2019
sentjur.net

V pokalnem tekmovanju prednost našim

Šentjur, 11. 12. 2018 – V Pokalu Spar so se košarkarji KK Šentjur v domači dvorani OŠ Hruševec Šentjur soočili z ekipo, s katero si večkrat zamenjajo ime v kakšnem novinarskem prispevku – Šenčurjem GGD. Da pa bo mera srečanj s “soimenjaki” polna, se bosta ti dve ekipi pomerili kar trikat zapored – dvakrat v Pokalu Spar in enkrat v Ligi Nova KBM, ki šteje za državno prvenstvo.

Košarkarji iz Gorenjske so tekmo v Šentjurju začeli bolj podjetno in takoj povedli za nekaj točk. Naši so z dobrimi podajami pod koš centru Mateju Krušiču zaostanek stopili. Gostje so dobro vodili tekmo, našim pa ni šel na roko sodniški kriterij v prvem polčasu. Ravno te odločitve so na rob tribun pognale besne Šentjurske viteze, ki se z nekaterimi sodniškimi odločitvami niso strinjali.

V drugem delu srečanja so se prebudili tudi šentjurski košarkarji in prevesili rezultat na svojo stran. Ob neučinkovitosti Gorencev so naši prednost povečevali ter zmagali ob rezultatu 78:68. Pripravili so si prednost 10 točk pred povratnim srečanjem v Šenčurju. Prednost bi lahko bila še večja za tri, če ne bi ob zadnjem metu, ki ga je zadel, Davor Konjević naredil korake. Konjević in Miloš Pešić sta k zmagi prispevala 17 točk, Matej Krušič 14, Emir Ahmedović pa 11. (Jure Godler)

Sorodne novice

Komentiramo: Debakel s Primorsko odnesel Dončića

Jure Godler

#Beactive tudi na treningu članske ekipe KK Šentjur

Jure Godler

Z Zalokarjevem memorialom in druženjem na bazenu zaključili sezono

Jure Godler

Dončić podpisal za Šentjur

Jure Godler

Zdesetkane Šentjurčane potolkli še sodniki

Jure Godler

Tesna zmaga za mirnejše nadaljevanje

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več