10.7 C
Šentjur pri Celju
05/04/2020
sentjur.net

VDC Šentjur: Za zaključek leta sledilo presenečenje

Šentjur, 19. 12. 2019 – December je čas luči, miru, topline, drobnih pozornosti in lepih želja. Je tisti čas, ko se nam vedno kam mudi in velikokrat misli zatavajo k pretekosti. Prav pa je, da se ob iztekajočih se decembrskih dneh tudi ustavimo, malo zadihamo, se podružimo in pomislimo, koliko dobrega in lepega se je zgodilo v iztekajočem se letu.

120 povabljenih

Tudi varovanci in zaposleni iz Varstvo delovnega centra Šentjur (VDC) si vsako leto na koncu leta pripravijo zabavo. Tam se zberejo vsi varovanci in zaposleni vseh treh enot VDC Šentjur – Šmarje, Slovenske konjice in Šentjur. Vsako leto se organizacije loti druga enota, tako da njihovi zaključki vsako leto potekajo drugje. Šentjurčani so letošnjo zabavo pripravili v Gostišču Bohorč, ki je z odprtjem novih prostorov bilo ravno pravšnja izbira za 120 ljudi veliko skupino. Kot se seveda spodobi za zaključek, sta v ospredje postavljeni zabava in glasba, za katero je poskrbel Denis Kukovič – DJ Kuky.

Varovance je na druženju presenetila in jim pričarala božično vzdušje tudi pevska skupina Terca iz OŠ Franja Malgaja Šentjur pod vodstvom Melite Račečič. Kot glavno presenečenje dopoldneva je bil nastop Omerja Naberja. Z znanim pevcem so varovanci zapeli in se skupaj z njim na koncu tudi fotografirali. Dopoldan je tokrat minil malce drugače, saj so bili v ospredju prijateljstvo, radost, čarobnost in sproščenost, ki so bistvo prihajajočih praznikov. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Med počitnicami so otroci obiskali varovance VDC

Tjaša Ferlež

PGD Ponikva: Leto končali z jubilanti in donacijo

Tjaša Ferlež

Tudi v Šentjurju so na ogled postavili jaslice

Jure Godler

Miklavžev koncert: Na odru pričarali mavrico

Tjaša Ferlež

Zaključek šolskega leta na POŠ Blagovna “čist izven okvirja”

Jure Godler

Jožica Drač v Dubaju dosegla bron

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več