16.6 C
Šentjur pri Celju
13/06/2024
sentjur.net

 Za lačne želodčke so poskrbeli Catering boys

Šentjur, 18. 5. 2024 – V soboto dopoldan so se člani Obrtne zbornice Šentjur peš odpravili na Resevno. Pri OŠ Hruševec Šentjur se je zbralo okoli 30 pohodnikov ter se tako peš podalo na vrh našega očaka. Na Resevni so se jim pridružili še ostali člani, ki so se odločili, da se na vrh raje odpravijo s svojim jeklenim konjičkom ter si tako malce olajšajo pot. Po prihodu na cilj so se pohodniki najprej okrepčali z golažem, za vrhunsko roštiljado pa so poskrbeli Catering boys pod vodstvom Dejana Muleja, ki so s svojimi specialitetami razvajali brbončice obrtnikov. Dogodek so glasbeno popesrtili člani ansambla Vižerji, za glasbeno presenečenje pa je poskrbel priljubljeni Dejan Dogaja, ki je s svojim nastopom dodatno dvignil razpoloženje in energijo.

Prisotne je najprej pozdravil predsednik zbornice Marjan Bohorč, ki je poudaril, da so takšna srečanja pomembna za povezovanje in krepitev zbornice ter da brez obrtnikov ne bi bili tam, kjer smo. Besedo je nato predal županu občine Šentjur mag. Marku Diaciju, ki je izpostavil pomembno vlogo obrtnikov v lokalnem gospodarstvu in izrazil zadovoljstvo nad njihovo aktivnostjo. Pomembno vlogo dogodka pa je imela tudi glavna oranizatorka dogodka Tatjana Lipovšek, ki je poskrbela za vso organizacijo samega srečanja. Na srečanju se je zbralo več kot 100 ljudi, ki so ob dobri hrani in pijači vztrajali pozno v večer. “Že sedaj se veselimo naslednjega srečanja in novih nepozabnih trenutkov na 3. tradicionalnem pohodu in srečanju na Resevni,” so nam organizatorji še zaupali.

Sorodne novice

Na prvomajski Resevni o spoštovanju dela

Jure Godler

Nujno je, da pojemo in recitiramo pesmi upora

Jure Godler

Razpis: Planinski dom Resevna išče novega najemnika

Jure Godler

Podjetniki družno osvojili Resevno

Jure Godler

Priljubljena šentjurska točka žari v novi podobi

Jure Godler

Pozaba bi pomenila zatajitev vseh, ki so se uprli okupatorju

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več