16.1 C
Šentjur pri Celju
25/09/2021
sentjur.net

Zahvala tečajnikov Univerze za tretje življenjsko obdobje na LUŠ

Ljudska univerza Šentjur nam je omogočila izobraževanje, na katerem smo okrepili rokovanje z našimi pametnimi telefoni. V dveh manjših skupinah smo imeli skupaj 14 srečanj. Na srečanjih smo predelali osnovno in uporabno znanje za uporabo pametnih naprav. Epidemija koronavirusa pa je temu dodala še svoje začimbe. Zato smo preko aplikacije Google Hangouts večkrat spremljali razlago na daljavo in vadili od doma. Vsako skupno srečanje pa je bilo popestreno s kupom zabavnih utrinkov ob našem (ne)dojemanju snovi …

Za vse to ima največ zaslug naš predavatelj, Andrej Slonjšak, ki nas je s svojo vztrajnostjo, potrpežljivostjo ter z znanjem in izkušnjami spodbujal k učenju. Pripravil nam je tudi učno gradivo za bogato ponazoritev dela za samostojno učenje.

Za nas, starejše, so pametni telefoni kljub temu kar velik izziv. Počasi premagujemo ovire, napredujemo, skladno z lastnimi interesi in aktivnostjo, ter se vedno bolj navdušujemo nad uporabo teh pametnih naprav. Skladno s poglobitvijo našega znanja vedno bolj ugotavljamo, da pridobivamo spretnosti, ki so ključne za našo prihodnost in da se nam uporabe pametnih telefonov ne bo potrebno bati. Vemo pa tudi, da bo naše učenje, glede na hiter tehnološki razvoj, treba še nadgrajevati.

Zahvaljujemo se predavatelju Andreju, »očetu naših pametnih telefonov«, kot se pošalimo … Vedno zna rešiti naše težave ter nam postavljati izzive za napredovanje. Zahvaljujemo se za njegov čas, ki ga nikoli ne omejuje. Mi smo ponovno kot otroci … veliko je že bilo razloženega, pa vedno znova sprašujemo, ker smo pač pozabljivi, zato … nikoli ne bo konca. 😊 (Tečajniki tečaja uporabe pametnih telefonov na LU Šentjur)

Sorodne novice

Jesenski cikel izobraževanj na Ljudski univerzi Šentjur

Jure Godler

Univerza za tretje življenjsko obdobje Šentjur praznuje 10 let delovanja

Jure Godler

Povezani v vseživljenjskem učenju tudi na daljavo

Jure Godler

Izmerite matematične in bralne spretnosti na LUŠ

Jure Godler

Uvodno srečanje s polovico New swing quarteta

Jure Godler

LUŠ s čebelarji pripravila zaključek šolskega leta

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več