6.3 C
Šentjur pri Celju
20/10/2021
sentjur.net

Zaključili Kozjansko otroško atletsko ligo

Šentjur, 3. junij 2016 – Na atletskem stadionu v Šentjurju so organizatorji iz AK Asfalt Kovač Šentjur izvedli 4. krog FINALE 5. Kozjanske otroške atletske lige. Tovrstno tekmovanje se odvija že peto leto povrsti. Na tekmovanju je sodelovalo 74 mladih atletov v kategorijah od U8 do U16, ki so se pomerili v dveh atletskih disciplinah mnogoboja – skok v daljino in teku na 60 m. Za konec pa so se mladi atleti, skupaj s starši, pomerili še v mešanih štafetah 4 x 100 metrov. Najboljši so na koncu prejeli za svoje rezultate sladke praktične nagrade, vsi ostali pa sladko pozornost. Otroke so spremljali tudi številni starši, tekmovanje pa so izpeljali ob njihovi pomoči trenerji in vaditelji v AK. Na 5. KOAL 2016 je v vseh štirih krogih skupaj sodelovalo kar 127 mladih članov naše Atletske šole.

Na koncu smo razglasili tudi najboljše v skupni razvrstitvi na vseh štirih krogih lige KOAL. Med pionirju U16 se je najbolje odrezal Blaž Pavlič, med dekleti pa Ana Hostnik, v kategoriji U14 je zmagal Rok Jazbec, pri dekletih pa Eneja Vehovec Pondelak. V kategoriji do 12 let se je najbolj izkazal Jakob Jager, pri dekletih v isti kategoriji pa Ema Osojnik. Med otroci do 10 let je največ točk osvojil Nej Dobovišek, pri deklicah pa Živa Ferlež, v najmlajši kategoriji dečkov do 8 let starosti pa je zmagal Juš Čmer Strašek, pri deklicah pa Zoja Prevolšek. Več rezultatov si lahko ogledate na strani AK Asfalt Kovač Šentjur. (Jure Godler)

Sorodne novice

Šentjurski atleti na 55. Prvenstvu slovenskih občin v krosu

Jure Godler

 Uspešna nedelja šentjurskih atletov

Jure Godler

Iz Novega mesta z dvema srebrnima medaljama

Jure Godler

Po korona premoru padli kar štirje klubski rekordi

Jure Godler

Atletom dve novi medalji na državnem prvenstvu

Jure Godler

Mladi atleti blesteli na državnem prvenstvu

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več