18.5 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Zalokarjev memorial tokrat v organizaciji KK Šentjur

Šentjur, 26. 6. 2015 – V spomin Alojzu Zalokarju se je že šestnajsto leto zapored odvil Zalokarjev memorial. Tokrat so organizacijo iz rok neutrudnega Danila Razborška prevzeli kar v Košarkarskem klubu Šentjur. V lepem petkovem popoldnevu so se spomnili vseh umrlih košarkarjev in aktivistov v šentjurski košarki. Prva revialna tekma se je odvila med modrim in rdečim moštvom “šentjurskih pjebov”. Rdečo ekipo so sestavljali kapetan Roman Verhovšek, Blaž Gobec, Jan Šentjurc, Peter Vodopivc, Tim Erjavc, Miha Golob, Tomaž Korošec in Žiga Pevec, modro ekipo pa kapetan Rok Razboršek, Nejc Škoberne, Jernej Gajšek, Davor Gradič, Tadej Pinter, Boštjan Zorko, Aleš Razboršek in Andraž Arzenšek. V tekmi, polni atraktivnih potez, so na koncu z minimalno razliko slavili modri.

V drugi tekmi pa so se tradicionalno pomerili med sabo na obeh straneh okrepljeni veterani s Ponikve in iz Šentjurja. Šentjurske barve so branili Nejc Škoberne, Boštjan Plošnik, Andi Šporar, Kristjan Košak, Boštjan Zorko, Stani Grajžl in kapetan Jože Prezelj. Ponkovške barve pa so zastopali Andi Zdolšek, Jure Esih, Bojan Povit, Jože Palčnik, Slavko Zdolšek, Kundihi – Miha, Blaž in kapetan Dušan ter Sebastjan Grosek, Ciril Obreza in Janez Čretnik. Tudi druga tekma je pokazala, da tudi veterani še vedno igrajo zanimivo in borbeno košarko, če tudi nekatere ovira že kakšen kilogram preveč in bora kondicija. Tokrat je prestižna zmaga in pokal iz rok župana mag. Marka Diacija prišel v roke šentjurskih košarkarjev. Vsi pa so prejeli tudi darilne vrečke generalnega pokrovitelja podjetja Tajfun s Planine. Za najboljšega igralca v prvi tekmi je bil izbran Aleš Razboršek, v drugi pa Nejc Škoberene. (Jure Godler)

Sorodne novice

Damjan Novaković že tretjič trener KK Šentjur

Jure Godler

Novi trener KK Šentjur prišel in odšel

Jure Godler

KK Šentjur: Letošnji cilj je Liga za prvaka

Jure Godler

Jožetu Palčniku nagrada košarkarske zveze

ViP

KK Šentjur: V nepomembni tekmi razbili Krko

Jure Godler

Šentjurčani z mega uvodom k mirni končnici

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več