14.9 C
Šentjur
20/10/2019
sentjur.net

Že 5. medgeneracijsko srečanje Slovenskih gasilcev

Šaleška dolina, 25.8. 2018– Že kar 5. leto zapovrstjo je potekalo medgeneracijsko srečanje Gasilske zveze Slovenije. Tokrat je organizacijo prevzela gasilska zveza Šaleška dolina in srečanje organizirala pod šotorom, v čudovitem naravnem okolju Velenjskega jezera. S samo organizacijo dogodka so organizatorji želeli izkazati posebno pozornost starejšim gasilcem in članicam, hkrati pa je, zaradi bogatega programa, to tudi priložnost za prijeten družabni dogodek za povezovanje in medsebojno izmenjajo izkušenj različnih generacij med gasilci. Med druženjem je zbrane pozdravil tudi predsednik Gasilske zveze Slovenije Janko Cerkvenik.

Gasilci so se tako lahko udeležili orientacijskega pohoda ali pa med seboj tekmovali v družabnih igrah, kjer so zbijali tarče z vedrovko, vozili samokolnico, smučali na travi in igrali hokej s požarno metlo, pri tem pa se neizmerno zabavali in nasmejali. Zbrane je po koncu prireditve zabaval ansambel Potepini. Srečanja so se udeležili tudi gasilci Gasilske zveze Šentjur. (Tjaša Ferlež, Foto: Helena Brglez)

Sorodne novice

Slivničani 12. v državi

Tjaša Ferlež

150-letnica gasilstva na Slovenskem

Tjaša Ferlež

Mladi gasilci pokazali svoje znanje

Jure Godler

Bron in zlato civilne zaščite Andreji Tisel in Janku Cerkveniku

Jure Godler

Po 50 letih zopet državne prvakinje v GZ Šentjur

Jure Godler

Novega predsednika GZS sprejel župan

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več