15.4 C
Šentjur pri Celju
15/05/2021
sentjur.net

Že 5. medgeneracijsko srečanje Slovenskih gasilcev

Šaleška dolina, 25.8. 2018– Že kar 5. leto zapovrstjo je potekalo medgeneracijsko srečanje Gasilske zveze Slovenije. Tokrat je organizacijo prevzela gasilska zveza Šaleška dolina in srečanje organizirala pod šotorom, v čudovitem naravnem okolju Velenjskega jezera. S samo organizacijo dogodka so organizatorji želeli izkazati posebno pozornost starejšim gasilcem in članicam, hkrati pa je, zaradi bogatega programa, to tudi priložnost za prijeten družabni dogodek za povezovanje in medsebojno izmenjajo izkušenj različnih generacij med gasilci. Med druženjem je zbrane pozdravil tudi predsednik Gasilske zveze Slovenije Janko Cerkvenik.

Gasilci so se tako lahko udeležili orientacijskega pohoda ali pa med seboj tekmovali v družabnih igrah, kjer so zbijali tarče z vedrovko, vozili samokolnico, smučali na travi in igrali hokej s požarno metlo, pri tem pa se neizmerno zabavali in nasmejali. Zbrane je po koncu prireditve zabaval ansambel Potepini. Srečanja so se udeležili tudi gasilci Gasilske zveze Šentjur. (Tjaša Ferlež, Foto: Helena Brglez)

Sorodne novice

Nameni dohodnino svojemu gasilskemu društvu

Tjaša Ferlež

GZS: Zabrišimo meje in delujmo kot eno

Tjaša Ferlež

Potegnili črto pod jubilejno leto

ViP

Slavnostni zaključek 150-letnice Gasilske zveze Slovenije

Tjaša Ferlež

Slivničani 12. v državi

Tjaša Ferlež

150-letnica gasilstva na Slovenskem

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več