13.3 C
Šentjur pri Celju
15/06/2024
sentjur.net

Že drugi memorial Himč & Seba

Šentjur, 18. 6 .2022  – V soboto so na igrišču v Gorici pri Slivnici pripravili že drugi memorial v odbojki, ki so ga poklonili Sebastijanu Bevcu in Simonu Križniku v spomin – fantoma, ki sta na odbojko gledala kot njuno največjo ljubezen. Rada sta se udeleževala turnirjev, sama sta prirejala turnirje in v svoje življenje vpletala vse, prav vse, kar je bilo povezano z odbojko.

Letos, 6. decembra, bo minila že tretja obletnica njune smrti, zato so njuni domači, prijatelji in znanci stopili skupaj in jima v spomin organizirali že drugi turnir v odbojki. Po lanskem odlično izpeljanem prvem turnirju so se organizatorji odločili, da ga letos ponovno organizirajo. Letos jim je zastavljeni cilj uspelo uresničiti že drugič. Na turnir se je tako prijavilo enajst ekip, ki so se med seboj pomerile za zmago. Prav vsaka ekipa je dobila bogato nagrado, za katere so poskrbeli sponzorji prireditve. Vsi udeleženci so v soboto preživeli krasen dan, katerega še dolgo ne bodo pozabili.

Da pa je, seveda, prireditev stekla tako kot mora, pa so v prvi vrsti poskrbeli organizatorji v sodelovanju z Občino Šentjur in Športno-umetniškim društvom Rifnik iz Šentjurja. Prireditev je bila izpeljana več kot odlično, zato so se organizatorji odločili, da memorial HIMČ & SEBA postane tradicionalen in posvečen prav Sebastijanu in Simonu, ki sta z velikim veseljem svoj prosti čas posvečala prav njima ljubemu športu – odbojki. (Tjaša Ferlež, Foto: organizatorji)

Sorodne novice

Že tretji memorial Himč & Seba

Tjaša Ferlež

Memorialni turnir Rudija Poša

Milenka Blažević

Prvi turnir z novim vodstvom obeta tradicijo

ViP

Memorialni turnir v balinanju v spomin prijatelju  

Jure Godler

Memorial v odbojki posvečen Simonu in Sebastjanu

Tjaša Ferlež

Po dolgem času zopet odigrali odbojko na mivki

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več