-2.7 C
Sentjur
20/02/2020
sentjur.net

Božički na kolesih razveseljevali otroke in odrasle

Šentjur, 24. 12. 2019 – Na dan pred božičem, ko velja še nekaj ur nakupovalne mrzlice, hladen dopoldan polepšajo Božički na kolesih. Letošnje leto je kar 40 Božičkov, članov Kolesarskega združenja Šentjur power, razveseljevalo ljudi na 15 lokacijah, kjer so se ustavili. Svojo turo so začeli že ob 8.00 uri zjutraj, ko so se zbrali pred Kavarno Tržnica. Na parkirnem prostoru so popravili še svoja rdeča oblačila, preverili tlak v pnevmatikah in začeli goniti. Prva postajanka je bil Štajerski val, nato pa so bili na vrsti naši najmlajši v Vrtcu Šentjur, enotah Pešnica in Center.

Niso pa obiskali le otrok, ampak tudi naše starostnike v Domu starejših Šentjur. Tam smo jih tudi ujeli s fotoaparatom. Po krajšem postanku, kjer so zapeli dve popularni pesmici, so se Božički namenili še v enoto Hruševec šentjurskega vrtca. Nato so poželi veliko pozornosti, ko so se odpravili naprej proti Šmarju pri Jelšah. Tudi tam so obiskali vrtce in Dom starejših Šmarje. Obiskali so tudi tamkajšno osnovno šolo in se obrnili nazaj proti Šentjurju. Na vseh lokacijah so zapeli pesmi, razdeljevali sladkarije in vsem pričarali lep božič. (Jure Godler)

Sorodne novice

Šentjur Power na redni torkovi vožnji

Jure Godler

Šentjurčani kolesarili po dolini Sotle

Jure Godler

Glasovirke s tolkalci opevale božič

ViP

Neža Artnak druga na uličnem teku v Mariboru

Jure Godler

Božički na kolesih razveselili otroke

Jure Godler

Veseli december na Ramni

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več