16 C
Šentjur pri Celju
21/05/2024
sentjur.net

Članice GZŠ so se podale na pohod po Dramljah

Šentjur, 17. 6. 2023 – V soboto je v organizaciji PGD Dramlje potekal pohod članic Gasilske zveze Šentjur. Pohoda se je udeležilo okoli štirideset članic, ki so se v popoldanskih urah podale na pot, ki jih je vodila po uršulski učni poti, del pa tudi po drugih urejenih poteh v Krajevni skupnosti Dramlje. Namen organizacije takšnega pohoda je druženje in povezovanje članic znotraj društev celotne Gasilske zveze Šentjur.

Med samim pohodom so organizatorji pripravili več postojank v lokalnih vinskih kleteh, kjer so se pohodnice in pohodniki lahko okrepčali in nabrali novih moči za nadaljevanje poti. Po zaključku samega pohoda so se ponovno zbrali v prostorih PGD Dramlje, kjer so za vse udeležence pohoda pripravili pogostitev in kratko druženje. Poleg dobre energije, smeha in prijetnega druženja je za dobro klimo poskrbelo še vreme. Toplo sonce in prijetne temperature so druženju dale še posebno vrednost.  (Tjaša Ferlež, Foto: PGD Dramlje)

Sorodne novice

Drameljska gasilska veselica: Po dežju je posijalo sonce

Tjaša Ferlež

Pomembno je medsebojno povezovanje

Tjaša Ferlež

Drameljski gasilci v leto 2023 z novim vodstvom

Tjaša Ferlež

V tretje je članicam uspelo izpeljati druženje

Tjaša Ferlež

PGD Dramlje: Organizirali bodo tudi gasilsko veselico

Jure Godler

Po korona pavzi, ponovno na pohod

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več