17.2 C
Šentjur pri Celju
24/05/2024
sentjur.net

Drameljska gasilska veselica: Po dežju je posijalo sonce

Dramlje, 1. 7. 2023 – Člani in članice Prostovoljnega gasilskega društva Dramlje so tudi letos organizirali gasilsko veselico in izvedli gasilsko tekmovanje. Kljub temu, da je sprva kazalo na slabo vremensko napoved, je na koncu le posijalo sonce in drameljskim gasilcem omogočilo, da izvedejo gasilsko veselico.

»Rek, da za dežjem vedno posije sonce, še kako drži. Tako se je namreč izkazalo na naši veselici, ko smo že videli najslabši možen scenarij, je posijalo sonce in smo izpeljali nepozaben žur do jutranjih ur. Hvala vsem sponzorjem, donatorjem in vsem, ki ste kakorkoli pripomogli, da smo lahko izvedli tako velik in lep dogodek. Drameljski gasilci, upamo, da ste uživali in se vidimo prihodnje leto,« so v zahvalo zapisali na Facebooku.

Obiskovalce od blizu in daleč je do zgodnjih jutranjih ur zabaval ansambel Šepet. Organizirali so tudi srečelov. Kljub slabemu vremenu so izpeljali tudi gasilsko tekmovanje v hitri mokri vaji. (Tjaša Ferlež, foto: PGD Dramlje)

Sorodne novice

Da je v slogi moč, so dokazali dolgogorski gasilci

Tjaša Ferlež

Članice GZŠ so se podale na pohod po Dramljah

Tjaša Ferlež

Drameljski gasilci v leto 2023 z novim vodstvom

Tjaša Ferlež

PGD Dramlje: Organizirali bodo tudi gasilsko veselico

Jure Godler

Je za požar res kriva elektrika?

Tjaša Ferlež

PGD Dramlje: Dokončali so gradnjo tretje garaže

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več