27.1 C
Šentjur pri Celju
17/06/2024
sentjur.net

Gasilska mladina se je pomerila v nogometu

Ponikva, 21. 5. 2023 –  V nedeljo je na igrišču, pred Osnovno šolo Blaža Kocena na Ponikvi potekal nogometni turnir gasilske mladine Gasilske zveze Šentjur 2023. Mladi gasilci so zopet dokazali, da se odlično znajdejo ne samo na tekmovanjih ki zadevajo strogo gasilsko tematiko, ampak tudi v drugih spretnostih in igrah. Tako so se nogometnega turnirja udeležile ekipe PGD Loka pri Žusmu,  PGD Ponikva, PGD Slivnica, PGD Dramlje in PGD Dolga Gora.

Pri turnirju so se med seboj do borile vse ekipe, pri tem pa svojim mentorjem in navijačem povzročile kakšen siv las, saj so bile tekme med sabo močno napete izidi pa tesni. Prvo mesto si je z igro priborila ekipa PGD Loka pri Žusmu, drugo mesto PGD Ponikva, tretje mesto PGD Slivnica pri Celju, četrto mesto PGD Dramlje in peto mesto PGD Dolga Gora. Gasilska zveza Šentjur, se zahvaljuje PGD Ponikva za organizacijo nogometnega turnirja. Čestitke, priznanja in pokale je ekipam predala predsednica mladine GZ Šentjur, Hana Skale Mastnak. (Tjaša Ferlež)

Sorodne novice

Orientacija jih je vodila po Gorici in Slivnici

Tjaša Ferlež

Lokarska gasilska mladina se pripravlja na tekmovanja

Jure Godler

Na Ponikvi gostili regijski kviz Gasilske mladine Celjske regije

Tjaša Ferlež

Na Ponikvi tekmovalo preko 500 mladih gasilcev

Tjaša Ferlež

V soboto mladina, v nedeljo člani, članice in starejši gasilci

Tjaša Ferlež

Na orientacijskem tekmovanju dokazali, da se znajdejo tudi v naravi

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več