21.1 C
Šentjur pri Celju
13/04/2024
sentjur.net

Lokarska gasilska mladina se pripravlja na tekmovanja

Šentjur, 15. 3. 2024 – V petek, 15. marca, je v prostorih PGD Lokarje potekal občni zbor mladine Prostovoljnega gasilskega društva Lokarje. Občni zbor mladine je vodil predstavnik za mladino David Tiselj, udeležila pa sta se ga tudi predsednik Andrej Županc ter poveljnik Klemen Korenjak. Poleg njiju so se srečanja udeležili mentorji, ki sicer pomagajo pri aktivnostih, namenjenih mladini.

Na občnem zboru so tako pregledali rezultate preteklega leta in si začrtali nove cilje, ki jih bodo s trudom ter rednimi vajami skušali doseči. Pričele se bodo priprave na tekmovanje v orientaciji. Mentorji so mladini povedali, da so izredno zadovoljni z delom najmlajših članov ter si želijo še naprej tako dobrega sodelovanja in udeležbe. V zaključnem govoru sta se predsednik in poveljnik društva najmlajšim zahvalila ter jim čestitala za njihova trud in delo v preteklem letu. Namenila sta jim tudi spodbudne besede za nadaljnje delo v gasilskem društvu. Po koncu uradnega dela občnega zbora so si privoščili pogostitev s picami in se ob tem veselo družili. Kot so povedali mladi gasilci, tudi oni vedno znova komaj čakajo, da se pričnejo nove gasilske vaje, saj to zanje pomeni druženje in aktivno preživljanje prostega časa. (Domen Gutsmandl)

Sorodne novice

Na Ponikvi gostili regijski kviz Gasilske mladine Celjske regije

Tjaša Ferlež

V drugo je lokarska veselica uspela

Tjaša Ferlež

Na Ponikvi tekmovalo preko 500 mladih gasilcev

Tjaša Ferlež

Gasilska mladina se je pomerila v nogometu

Tjaša Ferlež

Na orientacijskem tekmovanju dokazali, da se znajdejo tudi v naravi

Tjaša Ferlež

Gasilska mladina se je pomerila v znanju

Tjaša Ferlež
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več