14 C
Šentjur pri Celju
24/09/2023
sentjur.net

Gregor Bezenšek zbral dovolj podpisov podpore

Šentjur, 10. september 2022 – Šentjurčan Gregor Bezenšek ml. je pred dobro uro v nagovoru na svojem Facebook profilu sporočil, da je zbral dovolj podpisov podpore za kandidaturo na oktobrskih predsedniških volitvah. Ker se v volilno tekmo podaja kot neodovisen kandidat, torej brez podpore politične stranke, je moral zbrati vsaj pet tisoč podpisov.

V videonagovoru je dejal, da podpisani obrazci še vedno prihajajo v njegov štab: “To je zelo velika stvar, ki se je mnogim dvomljivcem zdela nedosegljiva in nemogoče.” je dejal in dodal da to smatra kot veliko zaupanje volivcev vanj. Bezenšek je omenil tudi na domače mesto: “Še posebej me veseli dejstvo, da sem daleč največ podpisov dobil v svojem rodnem kraju Šentjurju.” Podpise bo Gregor Bezenšek, ki nastopa pod umetniškim imenom Soul Greg Artist, uradno vložil v prihodnjem tednu: “Upam, da bo demokratična država tokrat le pokazala prave barve in bo moja kandidatura enakopravno obravnavana s strani vseh medijev.” (Foto: zajem zaslona FB Gregor Bezenšek)

Sorodne novice

Šentjur z močno podporo Anžetu Logarju, v drugi krog tudi Nataša Pirc Musar

ViP

Do 16. ure volilna udeležba v Šentjurju nad povprečjem države

ViP

Začenja se predčasno glasovanje

ViP

Predsedniška tekma brez Šentjurčana

ViP

V boj za predsednika države tudi Soul Greg Artist

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več