6.3 C
Šentjur pri Celju
22/03/2023
sentjur.net

Kozjanska otroška atletska liga končana

V Atletskem klubu Šentjur so s četrtim krogom tekmovanja zaključili drugo izvedbo Kozjanske otroške atletske lige (KOAL) 2013. Zaključek lige je bil tokrat na Ponikvi. V kategorijah od U8 do U16  so se mladi atleti pomerili v atletskem mnogoboju (daljina, vortex, tek na 600–1000m), ki je skupaj z ostalimi tekmami štel tudi za končni vrstni red KOAL 2013. Najboljši so prejeli zaslužena priznanja v vseh kategorijah.

Za končni vrstni red so razglasili končne zmagovalce vseh štirih tekem, ki so prejeli tudi medalje. Prijetno petkovo tekmovalno druženje je bilo zaključeno skupaj s starši in trenerji ter z druženjem ob pikniku. Na drugi KOAL je bilo to leto aktivnih kar 117 mladih atletov, kar je precej več od lani, kar je zelo vzpodbuden obet za razvoj atletike na Kozjanskem. Tudi v prihodnje želi vodstvo AK Šentjur razširiti svojo atletsko šolo še v več krajevnih središč tega področja.

Kozjansko otroško atletsko ligo je podprla Občina Šentjur preko Razpisa za šport 2013 in prvič preko razpisa IPAK še Inštitut Savinjske regije.

Sorodne novice

#koronaintervju št. 5: Vlado Artnak, učitelj športa

ViP

Atletski klub Šentjur in Vlado Artnak prejemnika priznanj

Jure Godler

Petnajsti atletski Miting Šentjur ponovno uspešno

Jure Godler

Medobčinsko tekmovanje v atletiki uspelo

Jure Godler

Že drugi krog šeste sezone KOAL

Jure Godler

Začela se je nova sezona KOAL-a

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več