16.5 C
Šentjur pri Celju
27/09/2021
sentjur.net

“Lela” odhaja v Domžale

lelaŠentjur, 1. 6. 2015 – Srbski branilec Đorđe Lelić odhaja v domžalski Helios Suns, kjer bo igral dve sezoni. Petindvajsetletni Lelić je pogobo podpisal z domžalskim klubom že v času, ko so se naši merili v četrtfinalu z Zlatorogom iz Laškega. Svojo košarkarsko pot je začel v Šabcu, igral pa je še za Srem, šoštanjsko Elektro in za ciprski Apollon Limasol. Zagotovo pa bo v njegovi karieri pustil velik pečat igranje v Šentjurju, kjer je igral eno ključnih vlog pri osvajanju slovenskega košarkarskega prestola. Za KK Tajfun je v sezoni igranja imel zavidanja vredno povprečje – 15,6 točk na tekmo, 4,8 skoka in 3 podaje na tekmo. Šentjurčanom pa bo verjetno ostal še dolgo v lepem spominu po nemogočem metu za tri točke v drugi tekmi finalnega obračuna s KK Rogaška, kjer je izsilil podaljške in nato še prvo finalno zmago.

Helios Suns so moštvo, ki zagotovo ne skriva svojih ambicij po udeležbi v ABA ligi, prav tako pa napoveduje prevlado v slovenskem ligaškem tekmovanju. Lelić bo s svojimi ostrostrelskimi sposobnostmi zagotovo pripomogel k željam novih delodajalcev. “Zelo se veselim igranja za Sunse, ker je to res velik, urejen klub z odličnimi pogoji. Ima pa tudi posebno karizmo, igralce in super navijače. Mislim, da je to izjemna priložnost in v naslednji sezoni sem pripravljen, da dam od sebe maksimum,” je ob podpisu pogodbe povedal Đorđe Lelić. Leli želimo veliko uspeha še naprej na njegovi športni poti. (Jure Godler; vir: www.kkhelios.si)

Sorodne novice

Do Benjaminove ulice po pločniku

Jure Godler

Šentjurski gasilci podpisali pogodbo za novo gasilsko vozilo

Jure Godler

Šentjur zapustil ljubljenec navijačev Ivan Držić

Jure Godler

Čez leto dni Občina Šentjur s celostno prometno strategijo

Jure Godler

Končno prekinjena serija porazov

Jure Godler

Za dobro sodelovanje z gasilsko zvezo tudi v letu 2016

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več