-3.6 C
Šentjur pri Celju
30/01/2023
sentjur.net

Marjan Bohorč novi predsednik šentjurskih obrtnikov

Šentjur, 27. december 2022 – Območna obrtno-podjetniška zbornica Šentjur v novo leto vstopa z novim predsednikom. Člani so na to mesto izvolili Marjana Bohorča, gostinca in lastnika gostilne Bohorč. Nasledil bo Zdenka Horvata, ki je šentjurskemu OZS predsedoval 19 let.

Kmalu po novem letu se bo sestala tudi skupščina, ki bo izvolila upravni odbor in podpredsednika zbornice. Bohorč se bo pri svojem vodenju usmeril predvsem na članstvo, ki z uvedbo prostovoljnega članstva upada. Želi si, da bi posebno tistim, ki vstopajo na pot obrtništva, približali možnosti koriščenja številnih programov, ki jih zanje pripravlja zbornica. V kratki izjavi po izvolitvi je Marjan Bohorč izrazil tudi skrb na trgu energentov. Rastoče cene namreč vse bolj stiskajo obrtnike in podjetnike, pri čemer upa, da bo slovenska obrtna zbornica našla skupni jezik z vlado.

Sorodne novice

Obrtna zbornica razdelila maske iz javnega poziva

Jure Godler

Zaščitne maske za samozaposlene in mikro podjetja

Jure Godler

Gostišče Bohorč neupravičeno na seznamu “umazanih”?

Jure Godler

Branko Meh: “Skozi krizo bomo brodili kar nekaj let”

Tjaša Ferlež

Prejeli smo: Koledar gole resnice v Šentjurju

Jure Godler

V Gostišču Bohorč so odprli vrata novega objekta

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več