10.7 C
Šentjur pri Celju
19/05/2024
sentjur.net

MCŠ pripravil žur v zahvalo svojim 90 prostovoljcem

Mladinski center Šentjur (MCŠ), ki deluje pod okriljem Razvojne agencije Kozjansko, je v sredo, 28. decembra 2011, pripravil žur v zahvalo prostovoljcem, ki so v letu 2011 pomagali sooblikovati in/ali izvesti program Mladinskega centra.Po uspešno izvedeni Pravljični deželi, ki jo je sooblikovalo skoraj 50 mladih prostovoljcev, smo pričeli resno preštevati vse mlade, ki so s svojo pozitivno energijo, zagnanostjo, idejami in trdim delom pomagali izpeljati programsko in projektno zahtevno leto.
S pozitivnim pristopom in odprtostjo so uspeli pritegniti mlade, ne samo obiskovalcev prireditev in udeležencev izobraževanj, usposabljanj in predavanj, ampak tudi mlade, ki so aktivno sooblikovali program, sodelovali pri izvajanju projektov ipd. Tako so našteli 87 mladi prostovoljcev, pri tem pa upali, da niso koga izpustili.

Žur za prostovoljce so morali organizirati v prostorih Razvojne agencije Kozjansko, saj so prostori, v katerih je Mladinski center danes, premajhni za takšno število ljudi. Pretesni prostori so pravzaprav dober znak, saj so mladi v dveh letih, odkar Mladinski center deluje pod okriljem Razvojne agencije Kozjansko, sprejeli MCŠ, udeležujejo in odzivajo se na njegove aktivnosti. Vsem mladim in mladim po srcu želijo veliko lepih trenutkov, veliko uspeha in veliko izpolnjenih sanj, zdravje in srečno roko pri vsakdanjih opravilih ter veliko pozitivne energije, domišljije, zagnanosti in ljubezni v letu 2012! Na Mladinskem centru s svojim programom nudijo podporno okolje neorganizirani mladini in mladinskim društvom pri realizaciji njihovih idej in projektov ter spodbujajo njihovo aktivno delovanje v različnih sferah lokalnega življenja.

V.S.

[like-gate]
Hvala, ker delite!
[/like-gate]

Sorodne novice

Pravljično popoldne v IKC

ViP

In največ o naši občini vedo…

Zoran Borovšak

V Dobju zametki za sonaravni park

Jure Godler

Prvi moški kabaret v Šentjurju

Jure Godler

Žene me kreativnost

Jure Godler

Dekleta v uniformah

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več