14.8 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Mož moje žene

Gorica pri Slivnici, 16. 1. 2016 – Tudi letos je Društvo upokojencev Gorica pri Slivnici, za popestritev kulturnega dogajanja v kraju, v goste povabilo dramsko skupino. Letos se je predstavila dramska skupina iz Šmartnega v Rožni dolini, ki je uprizorila delo Mira Gavrana z naslovom Mož moje žene.

Po uvodnem nagovoru in voščilu ob novem letu predsednice DU, Zdenke Bevc Škof, je sledila dramska igra. Na odru so se odvile duhovite prigode treh glavnih akterjev, izmed katerih sta si dva moža delila isto ženo, pa tega sploh nista vedela. Preko jeze, obžalovanja, odpuščanja in ljubezni se zgodba odvije do te mere, da na novo spoprijateljena moža spoznata, da sta prevarana še s tretjim moškim. Vedno aktualna zgodba, kot so jo člani zasedbe poimenovali na gledališkem listu, je tako razgibala trebušne mišice polni dvorani KD Gorica pri Slivnici. Po kar dvourni predstavi je v avli sledilo druženje ob rujni kapljici in dobrotah domačink. (ViP)

Sorodne novice

Babice in dedki predstavili predmete iz preteklosti

ViP

Babice in dedki pozimi ne počivajo

ViP

Počitniški dan izkoristili za kovanje žebljev

Jure Godler

Zdaj vemo, kaj delajo babice pozimi

ViP

Dobro jutro s slivniškimi upokojenci

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več