8.7 C
Šentjur pri Celju
01/10/2020
sentjur.net

Na Ramni čarovnice letale tudi dobesedno

Ramna Slivniško jezero, 30. 10. 2016 – Že drugo leto zapored so na Ramni plaži za najmlajše goste in njihove starše priredili Čarovniško rajanje. Iz Amerike uvoženi praznik, ki se vse bolj uveljavlja tudi pri nas, je ob Slivniško jezero pripeljal pisano množico čarovnic, pošasti, okostnjakov in raznovrstnih pošasti.

Na pestrih delavnicah, ki so jih pripravili za obiskovalce, so otrokom poslikali obraze, prav tako so se lahko preizkusili v izdelavi okostnjakov in pajkov, ter se podali na pravi čarovniški poligon. Osrednja atrakcija letošnjega rajanja pa je gotovo bil zip-line, po katerem so po zaslugi nekaterih članov PD Slivnica pri Celju mladi čarovniki in čarovnice poleteli tudi dobesedno. Zanimanje zanj je bilo celo tako veliko, da so se spusti zavlekli pozno v večer. Vrata svojega prebivališča je ravno v času kuhanja novega napoja najpogumnejšim letos odprla tudi čarovnica Lucifera. Kolektiv Ramne je lanskoletno čarovniško rajanje še nadgradil ter se znova izkazal s svojo nadobudnostjo in domiselnostjo. (Vid Palčnik)  

Sorodne novice

Ramna Jazz ponovno glasbeni presežek poletja

Jure Godler

Kresna noč na predvečer državnega praznika

ViP

Za dan žena kava, poezija, likovna umetnost in glasba

Jure Godler

Darilo za 20. Kresno noč – lepo vreme

ViP

Gajst’n fest prvič ne toliko gajst’n

ViP

Stand up komika Dule in Rok na Ramninem odru

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več