21.6 C
Šentjur pri Celju
02/07/2022
sentjur.net

Nove evropske prvakinje s srcem na plesišče

Walbrzych, Polska, 14. do 18. junij 2017 – Iz Evropskega prvenstva IDO v HIP HOPU se vračamo polni novega elana. Na prvenstvo je kot del slovenske reprezentance odpotovalo 24 plesalk in plesalcev Plesnega vala, ki pridno trenirajo pod vodstvom Šentjurčanke Tjaše Leban. V starostnih kategorijah otroci, mladinci in člani so nanizali vrsto odličnih rezultatov, sami pa pravijo, da so tokrat še posebej uživali, ker je bilo vzdušje na plesišču in na celotnem prvenstvu srčno, pozitivno in sproščeno.

Najbolj odmeven je rezultat članske skupine Connexion, ki si je priplesala naslov evropskih prvakinj, katere plesalka je tudi trenerka Tjaša Leban. V članski kategoriji  HIP HOP duo sta Tjaša Leban in Larisa Tanšek osvojili odlično 7. mesto. V mladinski konkurenci sta Lana Apotekar in Sara Jezernik osvojili 10. mesto. Med več kot 100 solo članicami si je Larisa priplesala 7. mesto in Tjaša 17. mesto. Svoj mednarodni krst je doživela otroška skupina Candy Hop, ki je na plesišču pustila svoje srčke in osvojila 13. mesto.

Sezone pa za tekmovalce še zdaleč ni konec, saj jih od 24. do 30. junija čaka Državno prvenstvo v Modernih tekmovalnih plesnih v ljubljanskem Tivoliju. Zato močno držite pesti, da se bodo tako zabavali in uživali kot na evropskem prvenstvu. (Plesni val)

Sorodne novice

S plesom obudili čare in skrivnosti orienta

Jure Godler

Harlekinovci znova s plesom zaključili leto v Šentjurju

Jure Godler

TBA-jevci odlični na državnem prvenstvu in mednarodnih tekmovanjih

Jure Godler

Blagovčane je družila pesem in radost

Jure Godler

Stoječe ovacije za Fleek show II

Jure Godler

Temperementna Španija v objemu Harlekina

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več