20.7 C
Šentjur pri Celju
23/05/2024
sentjur.net

Občinskemu odboru Šentjur  in Ludviku Žafranu visoko priznanje SDS

Bled, 13. 2. 2016 – Slovenska demokratska stranka je letos praznovala 27. obletnico ustanovitve na Bledu. Slavnostna akademija je potekala v soboto. V prijetnem okolju in vzdušju, ki so ga soustvarili odbori gorenjske regije in različni nastopajoči, je stranka SDS podelila tudi najvišja strankarska priznanja. Med dvanajstimi dobitniki zlatega znaka je tudi Ludvik Žafran iz Gorice pri Slivnici in član OO SDS Šentjur. Ludvik Žafran je eden od nosilnih stebrov delovanja občinskega odbora v Šentjurju. S svojim zavzetim delom je kot član vodstva občinskega in kot dolgoletni občinski svetnik pomembno vplival na lokalno politično življenje. Kar štirikrat je bil izvoljen v občinski svet in bil en mandat tudi vodja svetniške skupine.

Kolegi ga prepoznavajo kot neumornega in nesebičnega sodelavca, ki se ne ustraši nobene zadolžitve. Dvanajst let je opravljal funkcijo tajnika odbora v Šentjurju, bil je pobudnik ustanovitve Krajevnega odbora SDS Gorica pri Slivnici in vrsto let njegov predsednik. Ludvik Žafran je gonilna sila volilnih in referendumskih aktivnosti, še zlasti zadnjega, ko je šlo za obrambo družine in družinskih vrednot. Takih ljudi ni nikoli dovolj in samo želimo si, da bi šlo čim več mladih članov po njegovih stopinjah. Med petimi nagrajenimi odbori je bil tudi občinski odbor SDS Šentjur, ki je prejel priznanje za dosedanje uspešno delo, predvsem pa še priznanje za dobro kampanjo in izjemen rezultat na referendumu v obrambo družine.  V imenu odbora je priznanje prejel njegov predsednik Jože Korže. Oba priznanja sta potrditev dobrega in uspešnega dela šentjurskega odbora SDS, ki že vrsto let sooblikuje lokalno in tudi državno politiko.

Sorodne novice

Pogovor o Sloveniji v duhu knjižnih uspešnic

Jure Godler

Prejeli smo: Odbor SDS pomagal odpravljati posledice poplav

Jure Godler

Občinski odbor SDS Šentjur na obisku v evropskem parlamentu

Jure Godler

‘Občino Šentjur bomo naredili veselo in sproščeno’

Jure Godler

Godčeva ponovno na podpredsedniškem mestu SDS

ViP

Strožji ukrepi: od petka nošenje mask tudi na prostem

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več