17.1 C
Šentjur pri Celju
27/09/2021
sentjur.net

Obvestilo: Jutri pouk odpade večini

kidanjeJutri, v petek, 6. februarja 2015, pouk odpade v vseh osnovnih šolah in njihovih podružnicah v Občini Šentjur, razen na OŠ Franja Malgaja Šentjur in pripadajoči podružnici POŠ Blagovna, od koder so sporočili, da bo pouk potekal normalno. Zaradi opozorila Agencije RS za okolje, ki je za danes in jutri napovedala močno sneženje in za petek razglasila rdeči alarm, je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport tudi osnovne šole včeraj pozvalo, da ocenijo razmere in varnost v prometu ter v dogovoru z ustanovitelji sprejmejo odločitev glede izvedbe pouka.

POUK IN ŠOLSKI PREVOZI NA OBMOČJU OBČINE ŠENTJUR JUTRI ODPADEJO ZA: OŠ Hruševec ter POŠ Kalobje, OŠ Dramlje, OŠ Blaža Kocena Ponikva, OŠ Planina pri Sevnici in OŠ Slivnica pri Celju ter POŠ Prevorje in POŠ Loka pri Žusmu. Na vseh omenjenih šolah bo organizirano varstvo za učence, ki ga bodo potrebovali, zanje danes šole zbirajo prijave. Na OŠ Franja Malgaja Šentjur in POŠ Blagovna bodo pouk imeli. Prav tako zaradi izrednih vremenskih razmer odpade pouk tudi v Glasbeni šoli Šentjur.

Vrtec Šentjur

Režim za šentjurske vrtce za petek, 6. februarja 2015, je naslednji: Enote KALOBJE, PREVORJE in LOKA PRI ŽUSMU bodo jutri zaprte. Otroci, ki potrebujejo varstvo, so preusmerjeni v enoto Hruševec. Enota PONIKVA je zaprta. Otroci, ki potrebujejo varstvo, so preusmerjeni v enoto Pešnica. V enotah HRUŠEVEC, SLIVNICA, LOKA, PLANINA, BLAGOVNA in DRAMLJE je organizirano dežurstvo za otroke, ki potrebujejo varstvo.
Enoti ŠENTJUR in PEŠNICA poslujeta nemoteno.

Šolski center Šentjur

Po sklepu ravnateljev srednjih šol pouk jutri, v petek, 6. februarja, ODPADE. Nadomeščanje predavanj v Šolskem centru Šentjur bo organizirano v mesecu marcu. (Občina Šentjur)

 

Sorodne novice

Prvi šolski dan, a drugačen kot smo ga bili navajeni

Jure Godler

Šolske poti v Dobju pripravljene na šolarje

Jure Godler

Policija opozarja: Varno na prvi šolski dan!

Jure Godler

OŠ Franja Malgaja Šentjur: Štiri obletnice in proslava

Jure Godler

V šolske klopi je sedlo 177 prvošolcev

Jure Godler

Še zadnja šola proslavila nov plašč

ViP
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več