8.8 C
Šentjur pri Celju
03/03/2024
sentjur.net

Pekarna Luna odpira svoja vrata

Šentjur, 10. 1. 2024 – Pekarna pred podvozom v Hruševec ima že dolgo tradicijo. Novi lastnik je pekarno prevzel s 1. decembrom 2023 ter se takoj lotil prenove objekta. V novo leto 2024 so tako stopili s pekarniškim delom in prenovljenim prodajnim salonom. Tega so razširili ter dodali še številne nove pekovske izdelke. V prodajnem salonu so tudi nove vitrine, ki skrbijo, da so spečeni izdelki na primerni temperaturi. V Pekarni Luna, kot se imenuje po novem, so povečali tudi raznolikost pekovskega peciva in ostalih izdelkov.

V ponudbo so dodali tudi različne vrste kruhov, razširili ponudbo spečenih pic, ki jih prodajajo tudi po kosih, pohvalijo se tudi z odličnim burekom. Velik poudarek je tudi na pecivu, šturučkah, slanikih, rogljičkih in ostalih pekovskih dobrotah, ki jih pečejo sami v lastni pekarni. Vsak dan napečejo tudi do 250 štruc kruha. Vsi izdelki pa so tudi dnevno sveži in nekatere pečejo tudi sproti. So pa uvedli dva čisto nova izdelka – picaburek in tortilje.

Pekarna je odprta vsak dan – od ponedeljka do sobote od 5 ure zjutraj do 21. ure zvečer, v nedeljah pa od 6. ure do 21. ure. zvečer. Naročila za večje količine izdelkov pa srejemajo tudi na telefonski številki 051 360 961. (promocijski prispevek)

Sorodne novice

Spoznavali so kako iz zrnja nastane kruh

Jure Godler

Decembrski dnevi: V prazničnih dnevih lahko zadiši svež kruh

SSJ

Recept za domači pirin kruh s semeni (brez kvasa)

Jure Godler

Šentjurjevo otvorili s podelitvami priznanj in z razstavami

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več