6.7 C
Šentjur pri Celju
24/04/2024
sentjur.net

Pogumni Tajfunovci klonili v zadnji četrtini tekme

Košarkarji KK Tajfuna so gostili ekipo KK Zlatorog iz Laškega. Naši so začeli podjetno, v nekaj minutah je bil daleč najboljši pod košem center Emir Zimič in naši so vstrajno večali začetno razliko. Zimič si je po nekaj minutah igre poškodoval gleženj in zanj je bila tekma končana. Naši so hrabro nadaljevali in ohranjali prednost vse do konca tretje čertine, kjer se je tehtnica prevesila na stran gostiteljev, ki so prednost do konca samo povečevali, tudi na račun nekaj zadetih trojk gostiteljev. Tekma se je končala z rezultatom 81:89. Najboljši posameznik pri naših je bil Anže Pelc z 20 točkami, sledila pa sta mu Mladen Primorac in Tadej Ferme z 19 in 18 točkami. Pri Zlatorogu velja izpostaviti Sama Udriha, ki je našim nasul kar 30 točk in kar 75 % metal za tri točke.
Kljub borbenosti naših fantov je bila šentjurska dvorana tiha, s skoraj nič navijanja, kot smo ga bili vajeni iz prejšnjih let. Slišalo se je le nekaj grozečih krikov posameznikov sodnikom in nasprotnim igralcem. Tudi zaradi takšne vzpodbude s tribun naši igrajo v gosteh bolje kot doma.

Sorodne novice

Tomaž Bolčina se vrača v Šentjur

Jure Godler

Prvoligaški ekipi se je pridružil Pavle Boljkovac

Jure Godler

V naslednji sezoni želijo biti navdušeni

Jure Godler

Rogaška prekinila niz zmag Tajfuna

Jure Godler

Tajfunovci z rekordno četrtino do tretje zmage

Jure Godler

Trio za Tajfunovce

Jure Godler
Lokalni novičarski portal

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje. Predvidevamo, da se s tem strinjate, lahko pa se odločite, če želite. Sprejmi Preberi več